Wahana Tracker GP5000 - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Wahana Tracker GP5000

Pondok Description:

GP5000 mangrupa wahana Tracker calakan anu bisa ngadeteksi statuses langkung sakumaha ogé gawé jeung sensor suluh aslina. Eta geus loba dipaké di monitoring jauh & manajemen armada logistik, beton Pergaulan armada, armada reefer, taksi armada jeung konstruksi machineries, jsb jeung fitur leuwih I / O ports- 11 inputs, 8 outputs jeung port serial 1 TTL.


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

piting

Tags produk

GP5000 mangrupa wahana Tracker calakan anu bisa ngadeteksi statuses langkung sakumaha ogé gawé jeung sensor suluh aslina. Eta geus loba dipaké di monitoring jauh & manajemen armada logistik, beton Pergaulan armada, armada reefer, taksi armada jeung konstruksi machineries, jsb jeung fitur leuwih I / O ports- 11 inputs, 8 outputs jeung port serial 1 TTL.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. Rojongan ngawaskeun suluh kalawan sensor wahana suluh aslina, akurasi gumantung kana kandaraan sensor suluh aslina.

    2. konsumsi kakuatan Low & input tegangan lega.

    3. Geo-pager.

    4. Leuwih ti 17 jinis alarm.

    5. Leuwih ti 10 rupa alat éksternal anu dirojong ku pigura redevelopment alus teuing.

    6. 43200 potongan gudang data sajarah.

    7. bagian pisah pikeun importing nyimpen tarif Anjeun.

    ngetik gambaran
    Fungsi dasar transmisi Mode TCP / UDP / SMS
    tipe interval keur Ngunggah data Waktos interval interval / Jarak / variasi Angle
    modeu hemat control / Power aliran data Pabrik setting / nyieun husus / GPS kakuatan modul kaluar
    Statistik mileage GPS mileage / mileage Electronic
    Jauh Dengekeun-di Aktif / pasif
    Geo-pager 32
    jenis alarm GPRS / EMAIL
    Ngaran domain dirojong
    data aréa buta Ngunggah suplemén
    gudang Sajarah data (43200 potongan)
    modeu ékstraksi data sajarah Aktif / pasif
    anteneu GPS kabuka / pondok circuit deteksi / GPS sinyal Ngunggah sacara real waktu.
    Timer dipariksa / timer recovery / timer panyalindungan / Panyungsi-di batré
    alarem 17 rupa
    Alat éksternal MDT (Dispatching layar)  
    sensor suluh analog
    kaméra CCD  
    RFID  
    sandi keypad  
    panyeken barkod  
    sensor suhu  
    kontrol Fungsi Jarak jauh neukteuk off pompa bahan bakar
    I / O Port
    11 I / O input
    1 Analog sinyal asupan (0-5v)
    1 pulsa sinyal asupan (<3.8v, 2KHZ)
    kaluaran sinyal 8 Pindah
    1 TTL Serial port

     

    Dimension (LxWxH) 121x82x29mm
    beurat 850g (kalayan asesoris baku)
    ngagawekeun Ayeuna 80-120mA
    tegangan gawe 10-30V
    Nyadangkeun batre 8.4V, 400mAh ni-MH batre
    GPS Chip SIRF Star III
    GSM Band 850/900/1800/1900 MHz

     

    Dimension (LxWxH) 121x82x29mm
    beurat 850g (kalayan asesoris baku)

     

    2016-05-24-43efe50c9b-6e0b-47f0-a79a-132efb4c59ad

  • 
    WhatsApp Online Chat!