pangimeutan generator

Ihtisar sistim

Sistim Operasi generator Base nyaéta sistem manajemen terpadu nu dimekarkeun dina prosedur operasi sapopoé, eta kaasup fitur kawas status generator nyata waktu tur ngawaskeun alarem, manajemén prosedur operasi, operasi manajemén tanaga, manajemén pangropéa sapopoé, manajemén perbaikan utama, manajemén asesoris, sarta dasar manajemén informasi, jeung sajabana

Generator Status pangimeutan:

Nyata waktu status operasi basa jeung ngawaskeun alarm, ngarojong panels kontrol utama, ngarojong nepi ka 37 status jeung 18 alarm ngawaskeun

Pangropéa sarta manajemén prosedur perbaikan Mayor

Pangropéa na Entry: Lamun pangropéa nu salse, informasi anu bisa diasupkeun via mobile sarta unggah kana gambar direbut ka pusat, atawa bisa diasupkeun ku jalma ditunjuk keur PC lamun meunang balik kantor

rarancang

rencana pikeun bulan hareup

auditing rencana urang

manajemén auditing

dispatching rencana urang

Medar jeung
toko pangropéa awakna Eksekutif

dispatching rencana urang

Overhaul Unit perbaikan
Saatos perlakuan anu réngsé, éta pendaptaran pabrik

Ngadaptar di pabrik

Generator keur dicandak ka pabrik pikeun ngadaptar sarta perbaikan

manajemén prosés perbaikan

manajemén alarem: Lamun alarem micu, alarem bakal geuwat dikirim ka mobile prasetél ti direksi, insinyur, jeung teknisi, pikeun nginpokeun aranjeunna dasarna informasi dasar, status generator, mungkin faulty, sarta informasi relevan, bisi éta tanaga tiasa nyandak ajakan jeung aksi katuhu.

Entry proyék: Sanggeus perbaikan gawena, kaayaanana repaired bisa diasupkeun ti aplikasi mobile, sarta unggah kalawan foto direbut; atawa diasupkeun ku pribadi ditunjuk dina komputer lamun deui kantor.

 Rurusuhan ngalereskeun Laporan: Sadaya laporan sajarah perbaikan gawena bisa dipariksa sakumaha per dinten, per minggu, atawa per bulan, laporan bisa dihasilkeun pikeun klien.
Keur repairing saluareun waktos set, bakal aya karakter beureum ditampilkeun.

  Analisis Tanggal: Sistem tiasa analisa perbaikan gawena di unggal bulan, ngawengku waktu anu spent, asesoris diganti, lokasi stasiun, repairing frékuénsi, sarta generator taun di layanan, jsb

hardware

G300

JT606X1

Panél kontrol



WhatsApp Online Chat!