pangimeutan stasiun

Pamenta Situasi Ayeuna

Dina jaringan komunikasi, aya loba base station disebarkeun sakuliah tanah, sarta loba di antarana anu lokasina di gunung tinggi, hésé diropéa, The pangropéa tradisional ku on patroli dina gilirannana nyokot Tamsyah pisan, sumberdaya finansial, sarta kalawan reliabiliti goréng jeung timeliness. Pikeun mastikeun operasi biasa tina jaringan di Cina, syarat tinggi di alat kakuatan sarta sistem generator keur diangkat.

sarat ieu ngawengku: Jauh mantau parabot powering, alat-alat komunikasi; ngurangan biaya perawatan, sarta mastikeun kaayaan kerja sora sistem pikeun ngaronjatkeun efisiensi gawé komprehensif.

Turnkey Solusi

Sistim ngawaskeun base transceiver Loka nyaeta sistem komprehensif ngagabungkeun jeung data (kawas panto magnet status sensor (manajemén lawang) hawa, kalembaban, kakuatan, conditioner hawa, gambar, jsb), dicandak ti sénsor jeung dikirimkeun via terminal komunikasi ka pusat, guna ngawas lingkungan ambient, status kakuatan tur béjaan sacara real waktu.

sistim Fungsi

Lingkungan jauh situs ngawaskeun
ngawaskeun pamakéan énérgi situs |
Situs distribution kakuatan ngawaskeun
manajemén tanaga situs
tanggap darurat situs na dispatching manajemén

BenefitReduce

situs operasi & Biaya manajemén
Susun pangropéa parabot di jadwal
Supply suluh dina jangka waktu
Ngurangan bahan bakar jeung pamakéan énérgi séjénna
Nangtayungan aset penting dina loka

hardware

G300

RFID

JT606X

kamera

sensor infra red

Hawa & asor sensor



WhatsApp Online Chat!