pangimeutan suluh

Fokus dina konsumsi bahan bakar Ngeunah Manajemén pikeun 10 taun,
The pasangan munggaran pikeun monitoring konsumsi bahan bakar jarak jauh

monitoring sarta manajemén jauh Sistim konsumsi bahan bakar: ukur tina alat akuisisi (sensor), alat-alat transmisi, platform sistem kalawan sistem ngawaskeun suluh jauh opat Sistim hak cipta intelektual bebas: sistem data konsumsi bahan bakar akuisisi / Data Transmission Systems / Data Analysis System / demo .

ys11

Konsumsi BBM Sistim pendataan

kempelan tingkat data suluh tank hiji

kempelan tingkat data suluh tank sababaraha

kempelan tingkat data suluh tank teratur

neundeun suluh data tingkat suluh tank

neundeun suluh data tingkat suluh tank

Ngirimkeun data suluh keur museur ngaliwatan GPRS

Ngirimkeun data suluh keur museur ngaliwatan satelit laut di wewengkon tanpa sinyal GSM

Ngirimkeun data suluh ka pusat ngaliwatan WiFi di wewengkon WiFi

Data Analysis statistik System manajemén

Set tunggal sistem acquisition data steadily bisa ngolah 5000 equipments na supervene tur nyimpen data data sakaligus,
eta oge bisa ngadistribusikaeun di garis jeung format data yén paménta klien.

Demo System Demo

Sistim demo keur ngawaskeun suluh Sistim simulasi:
Ngaliwatan simulating wahana ngajalankeun dina kaayaan jalan béda, analisa & nanganan data disababkeun ku refueling & kajadian maling suluh, klien nu bisa ngawasaan prinsip sarta pamakéan sistem lengkep malah di kantor keur latihan, démonstrasi sarta promotion.



WhatsApp Online Chat!