pangimeutan wadahna

angkutan wadahna

angkutan wadahna nyaeta sistem transportasi pajeulit, éta transports ku laut, ku kareta api, ku jalan; eta transports betah tur mancanagara, éta ogé kaasup wadahna garing sarta angkutan reefer wadahna.

jizhuangxiang

Wadahna Status pangimeutan & pengiriman barang Kaamanan tina pangimeutan & wadahna Barang Solusi Manajemén:

solusi ngawaskeun wadahna bisa mawa mangpaat pikeun konsumén.

Status pangimeutan wadahna

Tetep informed ngeunaan lokasi wadahna keur aset dispatching

Tetep informed ngeunaan angkutan aset

Pikeun ngamankeun aset

Pikeun mere tanda ka keur lembur pengiriman barang, barang deterioration & ruksakna

Pengiriman barang Kaamanan of Wadahna Barang

Pikeun ngamankeun kaamanan kargo (pencegahan keur maling, ngagantian, karuksakan)

Tetep informed ngeunaan status kargo

Pikeun retroact liability

Pikeun ngaronjatkeun efisiensi suplai-ranté

Pikeun mere tanda ka keur barang pengiriman barang lembur deterioration & ruksakna

hardware

JT700

JT704

JT701

JT705

JT702

JT707



WhatsApp Online Chat!