solusi

Leyuran Manajemén armada

Beuki loba usaha ngaronjatkeun manajemen armada maranéhanana jeung alesan ngatur kandaraan dispatchingwith System Management armada, nu teu ukur epektip jaminan kaamanan kandaraan jeung barang berharga, tapi ogé ngurangan waragad operasional.

ji1

Hartosna Of Parctice

Urang ngabagi Manajemén armada kana tilu bagian: jalma, kandaraan jeung cargos. The "Jalma" didieu ngawengku drivers na passengers.We epektip bisa ngawaskeun kinerja nyetir jeung waktu nyetir sahiji pembalap jeung kombinasi efektip téhnologi RFID, kaméra jeung terminal GPS. Ogé kami epektip bisa ngajamin kasalametan drivers ku ngabejaan jeung alarm darurat.

Armada Manajemén: Urang tiasa lagu rupa informations ngeunaan kandaraan sacara real waktu, sarta nyadiakeun klien kalayan layanan query akurat tutumpakan 'location.The kandaraan bisa epektip dispatched sanggeus jelas nyaho gerakan hadir tutumpakan. Ogé urang jelas tiasa terang status pangropéa tutumpakan. Urang tiasa ngadamel jalur-tata pikeun kandaraan sateuacanna, kitu ogé sangkan manajemén rencana angkutan lengkep.

Manajemén asset: Monitor situasi ngajalankeun sahiji asset mobile dina jalan via téhnologi kaméra, téhnologi induksi magnétik panto, bar-kode téhnologi scanning, RFIDtechnology, téhnologi GPS, téhnologi transmisi nirkabel, jsb, ku kituna pikeun ngahontal manajemén pangiriman éféktif, nu éféktif bisa nyingkahan eta aset berharga nu dicokot ku batur, rampok na leungit.

kauntungan

Ngaronjatkeun armada
efficiencies na Profitability

Ngaronjatkeun
staffs'satisfaction

Ngurangan
ongkos manajemén

Ngamajukeun héjo
perlindungan lingkungan

Automobile
manajemén pangropéa

Ngurangan
tanggung jawab jeung resiko

Fungsi dasar

platform manajemén 1.The ngarojong 10 languages2.Real-waktu ngawaskeun sarta sajarah tracking review3.Route tata / 4.Vehicles tata régional operasi ngalaporkeun Alarem 5.Real-waktos jeung laporan Alarm.

Diperlukeun cocog Hardware Produk

Rinci nangtukeun kualitas nu, konsentrasi casts merek

Solusi logistik Transportasi armada Manajemén

Solusi sakola Bus armada Manajemén

Solusi sakola Bus armada Manajemén

Solusi pos Angkutan armada Manajemén

Solusi Refrigerated Transportasi armada Manajemén

Solusi taksi armada Manajemén



WhatsApp Online Chat!