Smart trailer GP6000F - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Smart trailer GP6000F

Pondok Description:

JT703B mangrupakeun terminal pinter nu dipaké pikeun tracking mobiletrailer na leyuran manajemén. Ieu mibanda fitur: manajemén intelligentpower, panel surya keur ngecas, batré kapasitas badag (3 taun lastworking waktos di sayaga), status wadahna detecting, waterproof IP67. Éta suitableto trailer solusi tracking jauh.


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

piting

Tags produk

JT703B mangrupakeun terminal pinter nu dipaké pikeun tracking mobiletrailer na leyuran manajemén. Ieu mibanda fitur: manajemén intelligentpower, panel surya keur ngecas, batré kapasitas badag (3 taun lastworking waktos di sayaga), status wadahna detecting, waterproof IP67. Éta suitableto trailer solusi tracking jauh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, Real waktos positioning na tracking

    2, kapasitas badag Inbuilt batré rechargeable

    3, Dirarancang kalawan panel surya pikeun sumber kakuatan éksternal

    4, fungsi alarem batré Low

    5, Suppport keur waken up dina modeu sayaga

    6, dieusi ku kakuatan luar trailer

    7, dimuat / unloaded status detecting tina wadahna

    8, waterproof IP67

    ngetik gambaran
     fungsi dasar Real positioning waktos na tracking
    batré rechargeable kapasitas badag Inbuilt
    Dirancang kalayan panel surya pikeun sumber kakuatan éksternal
    fungsi alarem batré low
    Rojongan keur waken up dina modeu sayaga
    Dieusi ku kakuatan luar trailer
    Ioaded / unloaded status detecting tina wadahna
    waterproof Ip67
    parameter Dimension (L × W × H) 193mmx84mmx34mm
    beurat 600g
    material Aluminium alloy & ABS insinyur palastik
    Diwangun dina batré batré rechargeable 12000mAh
    hawa gawe -20 ℃ - + 85 ℃
    hawa gudang -40 ℃ - + 85 ℃
    kalembaban relatif 5% - 99%
    perlindungan kelas IP67
    Rata ayeuna sayaga 0.2mA
    Rata ayeuna kerja Kirang ti 90mA
    panel surya Polycrystalline silikon 5V / 250mA
    GPS Antenna Dirancang kalayan anteneu keramik éksternal (1m)
    Frékuénsi GSM 850/900/1800/1900 MHz
    Dimension (L × W × H) 193mmx84mmx34mm
    beurat 600g

    2017-10-18-191be938b7-02c3-4141-b8a3-da8c96f466c9 2017-10-18-374df8d974-fd2a-4a45-b52c-b74e5838babe 2017-10-18-2821413211-0aaa-4ced-81be-c98c2d5281fc

  • 
    WhatsApp Online Chat!