Smart konci JT705 - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Smart konci JT705

Pondok Description:

Smartcontainer monitor alat JT705, nyaéta jenis alat dipake pikeun ISO wadahna, wadahna refeer, aplikasi van treuk. Ieu boga fungsi timetracking nyata, unsealing ku online atawa deukeut lapangan offline, detecting aroundenvironment of kargo, mantau sikep konci, kawas: lamun panto positionor suhu jero dirobah, sistem bisa ngirim ngabejaan. Bisa detectthe kabiasaan panto dismouting, wadahna kargo ninggalkeun, sarta bisa ngadalikeun theillegal panto dismounting sarta maling kargo probl ...


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

Tags produk

Smartcontainer monitor alat JT705, nyaéta jenis alat dipake pikeun ISO wadahna, wadahna refeer, aplikasi van treuk. Ieu boga fungsi timetracking nyata, unsealing ku online atawa deukeut lapangan offline, detecting aroundenvironment of kargo, mantau sikep konci, kawas: lamun panto positionor suhu jero dirobah, sistem bisa ngirim ngabejaan. Bisa detectthe kabiasaan panto dismouting, wadahna kargo ninggalkeun, sarta bisa ngadalikeun theillegal panto dismounting sarta maling kargo masalah.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nyukcruk real-time

    Jauh atawa Di-situs Unseal

    Persépsi Lingkungan: Temperature.Humidity.Light jeung saterusna

    Kaayaan persépsi: Attitude.Rellover sarta pangimeutan kacilakaan jeung saterusna

    ngetik gambaran
        

     

     

     

    dasar

    fungsi

    tracking real-time Lokasi, speed, arah
    ngawaskeun kaayaan real-time Segel atanapi Status Unseal, Real-waktos tegangan
    Segel atanapi Unseal Jauh atawa Di-situs Unseal
    modeu sandi Sandi dinamis tur statis
    persépsi lingkungan suhu, kalembaban, lampu jeung saterusna.
    sapuan persépsi Genep Axis sensor Akselerasi
      alarem Muka konci ilegal
    Leuwih-waktos Muka konci
    Illegally Bubuka dina Balik Cover
    tegangan low
    ngetik gambaran
        

     

     

     

    parameter

    Dimension (L × W × H) 223mm × 130mm × 53mm
    Panjang string 450mm
    beurat 4KG
    material Konci: Aluminium; string: Karbon Steel
    Suhu bisa dipake -20 ℃ - + 70 ℃
    Suhu gudang -40 ℃ - + 85 ℃
    kalembaban relatif 5% -99%
    ngecas tegangan 5V
    ngagawekeun Ayeuna Rata ngagawekeun Ayeuna: <120mah <> rata Sayaga Ayeuna: <4mah <>
    Kamampuh batré 20000mAh
    perlindungan kelas IP67
    slot SIM Kartu SIM mikro
    GPSGSM Antenna study
    Bluetooth Module MHz: 2.402GHz-2.480GHz
    Module GSM Quad Band: GSM800, GSM900, DCS1800, PCS1900
    Dimension (L × W × H) 223mm × 130mm × 53mm
    Panjang string 450mm
    beurat 4KG
  • 
    WhatsApp Online Chat!