Réliabilitas, ekonomis jeung awét, pilihan 80 Nagara & Pamaké Wewengkon '

runtuyan wahana alat calakan geus ngembangkeun leuwih 10 taun, kalawan fungsi sababaraha, stabil jeung reliabilitas, nyugemakeun pamundut fungsi sarta Kawijakan jeung pamundut peraturan.


Teu Ngan papanggih International Request,

Langkung Praktis Aplikasi
Fungsi Manajemén

Alat wahana calakan, papanggih jeung inspeksi wahana internasional
syarat, ngarojong leuwih ti 10 rupa pakakas periferal,
mun safeguard integrality na reliabiliti pangiriman data

  • Betah kalayan suplai kandaraan kakuatan kompléks panyalindungan Overvoltage (60V) panyalindungan-tegangan low pikeun panangtayungan ti arah sabalikna, pondok circuit-proofeach IO ngarancang hiji sekering misah

  • Omni-arah hemat aliran Adat 4, anu pola lalulintas propinsi customizable Nyetél tanggal (poé, minggu, bulan) dina mode unggah Smart bisa diatur nurutkeun kana
    jarak jeung arah ka modeu nu

  • Mastikeun kaamanan data jeung integritas Real waktos unggah data 30 poé data sajarah calakan eusian

  • Ngarojong leuwih ti 10 rupa aksés periferal GP runtuyan dipake dina leyuran manajemén tim béda Alat éksternal Alus: MDT, kaméra, sensor Thermo, Tirus sensor tekanan scanner, RFI, sensor suluh precision, Angkot méteran

  • Ngembangkeun sekundér struktur rangka Modular firmware, fleksibel protokol panganteur periferal

Terminal Car calakan

Alat wahana calakan geus loba dipaké pikeun armada logistik transportasi, mixer beton, armada angkutan Refrigerated, taksi armada,
proyék beus sakola mékanis manajemén ngawaskeun jauh.

  • armada angkutan logistik  

  • armada angkutan Efrigerated            

  • sirah semén  

  • Refrigerated armada angkutan  

  • armada taksi            

  • beus sakola  


WhatsApp Online Chat!