Fitur Of Smart trailer Terminal

  •  Ngunggah pinter ti lokasi, Status

  • Live Ngunggah sahiji sambungan ka gandeng, traktor jeung peti

  • Status Live of ngecas na discharging

  • Acara Mere nyaho: gandeng, uncoupling, packing, unpacking

  • ngawaskeun Live tina tekanan ban na hawa

  • Sababaraha Alarem: ngebut, tekanan ban abnormal jeung hawa, kakuatan

Desain unik pikeun kakuatan-suplai

  • "Tilu kana Hiji" mode Daya

    Powered by Solar, trailer jeung batre

  • ngecas gancang

    5 minutes'charging keur 2 hours'working

  • modeu karya Smart

    15 poé nangtung-ku pikeun batré sorangan

Smart terminal trailer JT703 Dupi lega Dilarapkeun Pikeun

trailer manufactures, pausahaan logistik, pausahaan trailer-renting


WhatsApp Online Chat!