Calakan E-Konci Pelopor di manajemén basajan pikeun calakan

E-ngonci jeung Aset Mobile

Dua taun 'R & D dijieun calakan E-lockterminals on pangimeutan sarta Manajemén pikeun logistik

Industri anu diluyukeun managements toonline pikeun aset mobile ti perspective.The global terminal calakan téh

gabungan sababaraha téknologi, kayaning Micro- Mechatronic, RFID, GPRS jeung GPS.

Unik pikeun layanan ngaropéa

Pikeun peti jeung aset mobile, éta calakan E-ngonci bisa minuhan sarat béda, ngawengku manajemen kaamanan, dispatching, pengiriman barang tur instalasi gampang.

 

Sims Dual keur pilihan internét otomatis

kontrol konci éléktronik, anu otorisasina jauh

Otorisasi RFID Control on aplikasi

Bubuka ilegal & mesék Alarem

Pangimeutan Suhu sababaraha

Gabungan Door-Magnet persépsi kalayan instalasi gampang

Calakan E-ngonci anu lega dilarapkeun pikeun monitoring online tina


  peti, gandeng, truk, aset mobile, manajemén pengiriman barang kargo badag jeung saterusna.



WhatsApp Online Chat!