Inovatif Power Manajemén, sareng ngagawekeun 2-36 Bulan

Portabel GPS Panapak téh dirancang pikeun jalma sarta manajemén asset mobile ku Jointech. Ieu mibanda manajemén kakuatan inovatif, desain dibabawa, batré kapasitas badag.
Dina waktu nu sarua, éta geus dipaténkeun design penampilan, sarta geus Certified ku CE standar internasional, FCC.

Surya Chargeable,
Konsumsi Power Low

Dumasar sababaraha taun maké pangalaman jeung optimasi, trackers portabel anu leuwih stabil dina modeu kerja calakan sarta konsumsi kakuatan low. Ieu ngaktipkeun eta boga kaunggulan dina lingkungan béda aplikasi kawas: jalma, wahana, asset tracking komprehensif sarta manajemén.

  • Nnovative konsep manajemen kakuatan panghandapna kakuatan 0.02mA sayaga Waktu sayaga nepi ka 6 bulan Daya batré real-time ngawaskeun

  • Tilu-proofing design Cai, buktina dustproof, leupaskeun lalawanan

  • AGPS Jeung fungsi AGPS, bisi tina sinyal satelit non-GPS, ku positioning base station

  • Ngawangun dina 3G sensor Dupi ngaidentipikasi slight Geter Ngahindarkeun positip palsu, Ngahindarkeun drift statik

  • Fitur senter Jeung fungsi senter na internationalstandard sinyal lampu darurat

Tracker portabel

Portabel GPS trackers anu loba dipaké pikeun: jalma, wadahna, trailer, laut lampu navigasi, ngambang, motor, asset, manajemén armada,
sarta asset mobile jauh tracking sejen tur manajemén.


WhatsApp Online Chat!