genset badag, genset mobile, sarta ngawaskeun batré énergi URANG SUNDA SAKUMNA katutupan.

Genset ngawaskeun runtuyan terminal bisa minuhan sarat béda dina generator monitoring sarta manajemén jauh.
Bakal aya model cocog ka anjeun, sanajan éta controller béda atawa henteu controller.

Desain industri, ngarojong panel kontrol mainstream jeung konfigurasi protokol ECU.
  • Ngarojong panel kontrol mainstream

  • Ngumpulkeun 37 rupa parameter digawé, 16 rupa ngabejaan

  • Rojongan protokol MODBUS na parameter-diartikeun pamaké

  • Ngitung produksi listrik ku suluh ngumpulkeun data

Ngarojong rupa-rupa éksternal alat pikeun digawé
  • kaméra


  • Panél kontrol


  • RFID


  • keyboard sandi


  • sensor suhu


  • sensor suhu


  • sensor tingkat minyak


  • Kartu kartu Phone



WhatsApp Online Chat!