Dipaténkeun Produk, pilihan Best Pikeun pangimeutan Jauh Konsumsi BBM.

JT606 runtuyan precision tinggi sensor tingkat suluh geus dirancang pikeun manajemén meticulous jauh kana konsumsi BBM. Hal ieu dimekarkeun ku Jointech bebas, digabungkeun dina téhnologi sensor luhur dina dunya, sarta ku téknologi dipaténkeun inovatif. Bisa terus ngadeteksi tingkat cair mibanda resolusi luhur (<1mm), kitu ogé diluyukeun panjangna ka cocog tanghi minyak béda dina tempat, sarta ngaganti sensor tingkat suluh wahana aslina nyambung méter suluh aslina.


Desain unik, kacenderungan Anjog

Numutkeun sababaraha taun pangalaman dina instalasi titik, pamutahiran konstan, ieu ngaktipkeun JT606 boga kabisa kuat beradaptasi pajeulit lingkungan industri sarta pertambangan béda.

  • Bisa neukteuk off sensor Suluh bisa neukteuk off nurutkeun ukuranana tanki bahan beuleum dina situs ulah tolerances disababkeun ku ukuranana salah  
  • -Precision tinggi Pangakuan akurasi nyaeta kirang ti 1mm sensor bisa nangtukeun turun naek tingkat kurang ti 1mm  
  • Instalasi basajan design dipaténkeun flanges ningkatna basajan Pasang sensor teu butuh sejen belasan liang screw Pencét tombol pikeun calibration lengkep sareng kosong dina situs  
  • Lega tegangan input, panyalindungan tinggi na circuit 4-70V lega input rentang tegangan, pastikeun yén sensor teu dina pangaruh tegangan input. Perlindungan Multi circuit, panyalindungan sambungan sabalikna, panyalindungan circuit pondok.  
  • Multi sinyal kaluaran tegangan kaluaran (0-5V), kaluaran ayeuna (4-20mA) lalawanan kaluaran sinyal kaluaran (0-500Ω) Digital: RS232, RS485 minuhan ngawaskeun jauh jeung kontrol bari nyetir nu gauge mobil  

Langkung Than Hardware, beuki Garapan Pikeun Sharing

  Jointech henteu ngan produsén sensor tingkat suluh, tapi ogé nyadiakeun solusi ngawaskeun suluh pikeun oversea klien sababaraha taun. Jointech geus akumulasi pangalaman euyeub on instalasi titik, sensor integral tina, balik ngolah taneuh, sarta analisis laporan.

  • Dina pengawasan instalasi situs
  • Integrasi alat pangalaman babagi
  • Suluh analisis data konsumsi tur laporan pangalaman kaluaran babagi

JT606 geus loba dipaké pikeun rupa béda tutumpakan jeung mesin on dunya.

  • treuk angkutan logistik  

  • rékayasa mesin            

  • generator  


WhatsApp Online Chat!