Asalna, Jieun Ieu Mudah Dina Wadahna Jeung Mobile asset Manajemén

Nyieun pamakéan of view internasional sarta Rapat sarat tina manajemen asset mobile, wadahna Tracker
runtuyan nyokot Jointech waktu 2 taun dina ngembangkeun, produk runtuyan ieu téh digabungkeun jeung fitur mikro
éléktron ngadalikeun, RFID, GPRS, GPS, jsb

Naon Anjeun Hayang, Kami Boga

wadahna Trackerbisa minuhan sarat béda dina ngawaskeun kaamanan wadahna, dispatching manajemén, prosés transportasi, tur
instalasi gampang, jsb

 

Integral tina kalawan sensor panto, gampang pikeun instalasi

Desain kartu SIM ganda, pindah sinyal otomatis

kontrol konci éléktronik, anu otorisasina jauh

RFID, aplikasi authorizing on ngadalikeun

Ilegal muka panto alarem, alarem dismounting

Muti arah ngawaskeun suhu

wadahna Trackergeus loba dipaké dina peti

  Wadahna Tracker anu loba dipaké pikeun wadahna, trailer, treuk kargo, asset mobile, sarta manajemén angkutan kargo bulk na leyuran ngawaskeun jauh.


WhatsApp Online Chat!