Portabel Tracker JT600 - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Portabel Tracker JT600

Pondok Description:

JT600 mangrupa grade industri surya Tracker portabel sareng manajemen kakuatan kreatif, nu ciri AGPS, meupeuskeun-lalawanan, waterproof, dustproof tur leuwih 6 bulan sayaga, jsb .. Geus loba dilarapkeun kana ngawaskeun jauh jeung manajemén ti heubeul, kids , pagawe outdoor, staffs pamaréntah, penjelajah, sportspeople outdoor, aset mobile, jsb


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

piting

Tags produk

JT600 mangrupa grade industri surya Tracker portabel sareng manajemen kakuatan kreatif, nu ciri AGPS, meupeuskeun-lalawanan, waterproof, dustproof tur leuwih 6 bulan sayaga, jsb .. Geus loba dilarapkeun kana ngawaskeun jauh jeung manajemén ti heubeul, kids , pagawe outdoor, staffs pamaréntah, penjelajah, sportspeople outdoor, aset mobile, jsb


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1. manajemén kakuatan calakan kalayan leuwih 6 bulan sayaga, ngawaskeun kakuatan real-time.

    2. konsumsi kakuatan Low: Copélna 2mA ayeuna sayaga

    3. Diwangun-di sensor G triaxial

    4. 3 proofings: meupeuskeun-lalawanan, waterproof, Dustproof

    5. AGPS

    6. senter

    7. Dua arah sora

    8. sinyal cahaya SOS

    gudang data 9. Sajarah

    ngetik gambaran
    fungsi Transmisi Mode: TCP / SMS
    mode multi-kerja: Standar / Geter / otomatis
    query SMS Geura on posisi ayeuna
    AGPS
    Dua arah sora
    Jauh ngadangukeun-di
    Diwangun-di sensor G triaxial
    ngawaskeun kakuatan real-time
    ngecas surya
    lampu batre
    sinyal cahaya SOS
    Self Geo-pager / Geo-pager
    Sayaga leuwih 6 bulan (salah laporan per poé)
    Serial port dirojong / Konfigurasi jarak jauh
    Low alarem kakuatan, SOS alarem, Lebetkeun / Kaluar alarem geo-pager
    Waktos bédana set
    landian set

     

    Dimension (LxWxH) 96x51x22mm
    warna Hideung / Oranyeu
    beurat 80g (kalayan asesoris baku)
    ngagawekeun Ayeuna 60-80mA
    Diwangun-di batre 1800mAh
    kelas waterproof  IP65
    Nyadangkeun batre 2500mAh
    GPS Chip SIRF Star III
    GSM Band 850/900/1800/1900 MHz

     

    Dimension (LxWxH) 96 × 51 × 22mm
    beurat 80g (kalayan asesoris baku)

     

    2016-05-24-226d372039-3dea-44ff-985f-d173e5d7cea3

  • 
    WhatsApp Online Chat!