News parusahaan

  • Jointech presents on TelematicX 2019 in Belarus

    Jointech,a turnkey solution supplier of Mobile Assets Monitoring in Shenzhen,participated in TelematicX 2019 on July 30 – August 1 in Minsk held by Gurtam, the International software developer in Belarus.     DuringTelematicX 2019, Jointech gave a presentation themed “How Intelli...
    Maca deui
  • Jointech di "Intermodal Aisa 2018"

    Jointech di "Intermodal Aisa 2018"

    The Intermodal Aisa 2018 disaksian hiji lawang grand di Shanghai Expo on 20 April. éksposisi ieu bakal difokuskeun kasempetan badag dina latar tukang "Hiji Beubeur tur Jalan", clustering téknologi domestik jeung global anyar jeung produk ti sababaraha industri relevan, kayaning ngandung ...
    Maca deui
  • Wadahna Tracker cara ngokolakeun mobil logistik?

    Wadahna Tracker cara ngokolakeun mobil logistik?

    Kahiji, profesi logistik nyanghareup masalah? 1, kumaha mastikeun kasalametan barang, barang, nurutkeun kana midway unloading jauh? 2, kumaha carana nyegah nyetir résiko supir, maling suluh, pamakéan pribadi tina beus, narik kahirupan pribadi? 3. Kumaha bisa nangkep posisi t ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!