Masalah umum

  • Real-time alat tracking ka manajemén armada Anjeun

    Real-time alat tracking ka manajemén armada Anjeun

    wahana Tracker kami geus pinuh terpadu kalayan software Jointech. Anjeun tiasa ngawas kandaraan anjeun dina nyata waktu di / sinyalna GPRS GSM sarta lamun wahana anjeun ngumbara kaluar-of-GSM sinyalna / GPRS, alat ngaheéat data kandaraan di memori internal sarta data sajarah muatan wahana urang, nalika panutup hareup ...
    Maca deui
  • Aplikasi tina modul GPS di logistik konci éléktronik

    Aplikasi tina modul GPS di logistik konci éléktronik

    The logistik konci éléktronik nyaéta jenis pakakas perlindungan kaamanan nu integrates positioning GPS, komunikasi jaringan nirkabel sarta téhnologi RFID. Ieu utamana dipaké dina ngawaskeun sipat mobile atawa artikel. Kayaning logistik, kandaraan angkutan jeung palabuhan, terminal wadahna. ...
    Maca deui

WhatsApp Online Chat!