Real-time alat tracking ka manajemén armada Anjeun

wahana Tracker kami geus pinuh terpadu kalayan software Jointech. Anjeun tiasa ngawas kandaraan anjeun dina nyata waktu di / sinyalna GPRS GSM sarta lamun wahana anjeun ngumbara kaluar-of-GSM sinyalna / GPRS, alat ngaheéat data kandaraan di memori internal sarta data sajarah muatan wahana urang, nalika sinyalna hareup nu dideteksi. Ku kituna bisa nangkep kandaraan Anjeun dumasar kana informasi pinuh kandaraan. The dipercaya jeung fleksibel wahana Tracker tiasa mantuan Anjeun pikeun ngatur Anjeun hemat waktos armada na efisiensi tinggi.


Pos waktos: Jul-31-2018

WhatsApp Online Chat!