Smart konci JT702 - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Smart konci JT702

Pondok Description:

JT702 mangrupakeun konci éléktronik dirojong onlineand offline keyboard Muka konci. Ciri utama kaasup bysystem konci online sareng kecap akses Anjeun dinamis ti aplikasi. Saatos akusisi ti sandi dinamis, italso ngarojong offline konci keyboard, nu tiasa ngajawab sandi-narima failureor konci-failure.Meanwhile, rarancang konci-tali misahkeun nyaéta replaceable foroptional panjangna, multi-panto jeung pinuh-katutupan panto, nu bisa nyegah illegaldismantling. Ieu bisa dilarapkeun dina manajemen peti, traile ...


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

Tags produk

JT702 mangrupakeun konci éléktronik dirojong onlineand offline keyboard Muka konci. Ciri utama kaasup bysystem konci online sareng kecap akses Anjeun dinamis ti aplikasi. Saatos akusisi ti sandi dinamis, italso ngarojong offline konci keyboard, nu tiasa ngajawab sandi-narima failureor konci-failure.Meanwhile, rarancang konci-tali misahkeun nyaéta replaceable foroptional panjangna, multi-panto jeung pinuh-katutupan panto, nu bisa nyegah illegaldismantling. Ieu bisa dilarapkeun dina manajemen peti, gandeng, treuk van.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nyukcruk 1. Real-waktos

    2. Jauh Online Konci

    3. Konci offline Dayeuh Nu Caket

    4. Sandi Cim jeung statik

    5. ilegal Muka konci / string-motong Alarm

    ngetik gambaran
       dasar

    fungsi

    tracking real-time
    modeu Gawe: modeu waktos, modeu acara
    ngawaskeun status konci
    ngawaskeun batré real-time
    konci online jauh
    Dayeuh Nu Caket offline konci
    Sandi: dinamis tur statis
     Mode alarem alarem string-motong
    Abnormal alarem Muka konci
    Padeukeut salah alarem sandi
    alarem batré low
     parameter Dimension (L × W × H) 178mmx170mmx43mm
    Panjang string 285mm
    beurat 1000g
    material rékayasa palastik
    Diwangun-di batré 16000mAh rechargeable Li-ion
    hawa gawe -20 ℃ - + 70 ℃
    hawa gudang -40 ℃ - + 85 ℃
    kalembaban relatif 5% - 99%
    perlindungan kelas IP67  
    ayeuna dewan AV.main <120mA, Main dewan sayaga <4ma <>
    batre 16000mAh
    anteneu GPS study
    frékuénsi GSM Quad Band: 850/900/1800 / 1900Mhz
    Dimension (L × W × H) 178mmx170mmx43mm
    Panjang string 285mm
    beurat 1000g
  • 
    WhatsApp Online Chat!