Suluh Level sensor JT606D - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

BBM Level sensor JT606D

Pondok Description:

Suluh tingkat sensor JT606D (bisa neukteuk off on titik, resolusi <1mm) <> pilihan pangalusna anjeun pikeun monitoring tingkat suluh jauh.


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

piting

Tags produk

Suluh tingkat sensor JT606D (bisa neukteuk off on titik, resolusi <1mm) <>

pilihan pangalusna anjeun ngawaskeun tingkat suluh jauh.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • Nyoko prinsip ukur capacitance precision tinggi na aplikasi téknologi ngolah kakawasaan electronices otomatis industri,

    JT606D sensor suluh runtuyan sovled masalah ukur robah tingkat suluh persis di lingkungan parna. nu teu ngan bisa motong di titik, tapi

    ogé ngaganti unit deteksi I suluh aslina, Utamana ku nyoko téhnologi instalasi dipaténkeun, nu ngaktipkeun basajan, dipercaya jeung merenah assembly.

    1. Tiasa neukteuk off

    sensor suluh bisa neukteuk off nurutkeun suluh ukuranana tank dina situs, ulah tolerances disababkeun ku ukuranana salah

    2.-precision High

    akurasi pangakuan nyaeta kirang ti 1mm, sensor bisa nangtukeun turun naek tingkat kurang ti 1mm.

    3. instalasi Basajan

    Desain dipaténkeun flanges ningkatna basajan, Pasang sensor teu butuh sejen belasan liang screw

    Pencét tombol pikeun calibration lengkep sareng kosong dina situs

    4. Wide input tegangan, luhur tur panangtayungan circuit

    4-70V lega rentang tegangan input, pastikeun yén sensor teu dina pangaruh tegangan input.

    perlindungan Multi circuit, panyalindungan sambungan sabalikna, panyalindungan circuit pondok.

    output 5. Multi-sinyal

    output tegangan (10-5V), kaluaran ayeuna (4-20mA), output lalawanan (0-500Ω)

    Digital kaluaran sinyal: RS232, RS485, minuhan monitoring jeung kontrol jauh bari nyetir nu gauge mobil

    Indikator konci parameter
    kumpulkeun Unsur kapasitif
    input tegangan 4 ~ 72V
    pamakeanana barang 0.13W / 5V, 0.19W / 12V, 0.38W / 24V
    resolusi <1 mm
    digital RS-232, EIA-485, bisa (Pilihan)
    baud Rate 2400,4800,9600,57600,115200 atanapi customizable
    kaluaran Signal 0 ~ 5V (tegangan), 4 ~ 20mA (Ayeuna), 10 ~ 500Ω (E, i; ated resostove)
    Ngukur Adé Long Range 10CM ~~ 150CM
    Sealing IP67
    Bahan perumahan Industrial Aluminium
    Hawa-operasi -40 ° C ~~ + 85 ° C
    Hawa-storge -40 ° C ~~ + 105 ° C
    beurat 400G (50CM Panjang)
    ukuran Panjangna X 60mm x 60mm

     

    Dimension (LxWxH) Panjangna × 60 × 60mm
    beurat 400g (50cm Panjang)

     

    2016-05-24-183adf14c7-ba6b-4ac7-ae6b-f3dae79edaf1

  • 
    WhatsApp Online Chat!