Wadahna Tracker JT700 - Cina Shenzhen Joint Téhnologi

Wadahna Tracker JT700

Pondok Description:

JT700 mangrupakeun jenis alat Tracker GPS utamana dirancang pikeun ngatur sarta nyukcruk wadahna aset mobile. Fitur of JT700 tiasa daftar sakumaha di handap ieu: alarem rojongan panto muka, alarem tamper, waterproof, desain low-kakuatan, batré-kapasitas tinggi, dual-jalan locating jeung saterusna. Leuwih ti éta, instalasi pisan gampang tur merenah. Di sagigireun peti, JT700 oge cocog pikeun monitoring jauh, gandeng, truk, manajemén asset mobile, transportasi kargo gede pisan lianna jeung saterusna.


jéntré produk

Fitur konci

fungsi

parameter

spésifikasi

Tags produk

JT700 mangrupakeun jenis alat Tracker GPS utamana dirancang pikeun ngatur sarta nyukcruk wadahna aset mobile. Fitur of JT700 tiasa daftar sakumaha di handap ieu: alarem rojongan panto muka, alarem tamper, waterproof, desain low-kakuatan, batré-kapasitas tinggi, dual-jalan locating jeung saterusna. Leuwih ti éta, instalasi pisan gampang tur merenah. Di sagigireun peti, JT700 oge cocog pikeun monitoring jauh, gandeng, truk, manajemén asset mobile, transportasi kargo gede pisan lianna jeung saterusna.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 1, sawargi Ngepaskeun tracjubg

    2, pertahanan District

    3, Door kabuka ngageter

    4, sareng zone setting béda

    5, desain Anti dismount

    6, Protection kelas: IP67

    7, GPS / lbs

    8, design konsumsi kakuatan low Ultra

    ngetik gambaran
    Fungsi dasar Nyata waktu tracking, tracking timing
    Ngarojong multi timing Ngunggah
    1000pcs gudang aréa buta
    GPS / lbs
    konsumsi kakuatan low
    Waktos bédana zone seting
    jauh balikan deui
    Protection IP67 kelas
    anti disamount ngageter
    ngageter aréa
    Panto nutup / buka ngageter
    ngetik gambaran
    Fungsi dasar Nyata waktu tracking, tracking timing
    Ngarojong multi timing Ngunggah
    1000pcs gudang aréa buta
    GPS / lbs
    konsumsi kakuatan low
    Waktos bédana zone seting
    jauh balikan deui
    Protection IP67 kelas
    anti disamount ngageter
    ngageter aréa
    Panto nutup / buka ngageter
    ngetik gambaran
    Fungsi dasar Nyata waktu tracking, tracking timing
    Ngarojong multi timing Ngunggah
    1000pcs gudang aréa buta
    GPS / lbs
    konsumsi kakuatan low
    Waktos bédana zone seting
    jauh balikan deui
    Protection IP67 kelas
    anti disamount ngageter
    ngageter aréa
    Panto nutup / buka ngageter
  • 
    WhatsApp Online Chat!