Taros Kami

Shenzhen Joint Téhnologi Co., Ltd

Alamat

2 / F, 2 Bldg, Tingwei Industrial Park, No. 6 Liufang Jalan

Surélék

jointech001@vip.sina.com

telepon

+ 86-755-83236778

Fax: + 86-755-26493511

 

jam

Senén-Jumaah: 9 enjing ka 6pm

Sabtu: 10am mun 2pm

Minggu: Ditutup

Hoyong Anjeun gawekeun AS?



WhatsApp Online Chat!