mitra

inpo agén

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Tel: + 976-70114090
fax: + 976-70124090
Cell: + 976-99094124; 99094013
surélék: contact@gaikham.mn; sales@gaikham.mn
Alamat: Suite # 101, Saruul wangunan puseur
Narny zam-55, Kec Sukhbaatar
Ulaanbaatar, Mongolia

GURTAM

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Di tukang kecap thе Gurtam kami boga leuwih ti 14 taun praktek pangalusna dina rékayasa software di wewengkon tracking GPS sarta tim ti spesialis Sarbini komitmen kana gawang umum. masarakat anu ngahiji ku kamajuan kontinyu tina produk proprietary jeung lima kantor sabudeureun dunya - markas na ngembangkeun puseur di Minsk sarta kantor jualan di Moscow, Boston, Dubai jeung Buenos Aires. Kiwari solusi ku Gurtam ngeusian ngeunaan 30% tina CIS pasar pamawa komérsial sarta aktip ngembangna ka Éropa, Timur Tengah, AS, Amérika Kidul, Aprika jeung Australia, jeung malah pasar Selandia Anyar disadap.

Urang nyieun parabot éféktif jeung urang ngalakukeun eta ogé. Ratusan pausahaan di sakuliah dunya ngagunakeun sistem kami jeung di saratus nagara klien urang, janten aranjeunna pangiriman pizza sareng ladenan taksi, pausahaan minyak na malah jasa rusiah, manfaat tina sistem Wialon. produk Gurtam teu ngarobah dunya, tapi aranjeunna pasti bakal ngarobah anjeun bisnis.

GURTAM

2017-10-23-470285bd05-b5a1-41ac-bad3-9f0cf3c30857
MSD TelematicsPvt. Ltd.
(ISO 90001-2015; ISO27001, ISO 17712-2013, Organisasi CMMI Level-5)
Alamat : D-33 Infocity 2
Séktor 33Gurugram
Haryana - 122001
India
pH : - + 91-97-11-88-22-22; + 91-98110 57750; + 91-9871118162
email : elocksupport@traqmatix.com; info@traqmatix.com
web:  www.traqmatix.com
MSD TelematicsPvt. Ltd. nyaéta dina widang telematika na domain patali saprak 2011.Operating di India subcontinent, SEA; Éropa, Timur Tengah jeung Australia; Wehave partnered sarta satru strategis kalawan luhur dipeunteun Pausahaan di ofTelematics sawah jeung telematika Hardwares global.
Customizedservices dina domain mangrupa tangtu kaahlian urang ku tim ti qualifiedProject Gerentes, Software Insinyur, pamekar, Testers na hiji fasilitas IndependetR & D pikeun panalungtikan, ngarancang jeung ngamekarkeun purwa andproducts.
Dagang handapeun thebrand nami traQmatiX; daptar clientage nyugemakeun ngawengku StateGovernments, PSUs kawas HPCL, Indane, HMEL, Rupa-rupa Urban awak Lokal underSwachch Bharat Misi jeung daptar badan wasta na conglomerates di operasi armada fieldof, wisata sarta operator taksi.



WhatsApp Online Chat!