Tentang Kami

Shenzhen Joint Téhnologi Co., Ltd didirikan dina 2006, mérek dagang kadaptar 'jointech', sarta formallylisted on tilu dewan anyar dina bulan Pebruari 2016, kalayan kode stock: 835897.

Pausahaan ieu fokus kana nyadiakeun bagéan jejaring dina leyuran manajemén asset monitoringand mobile, sarta geus komitmen pikeun jadi leadingmobile panyadia solusi manajemen asset industri sarta operator. Sanggeus taun ofdevelopment na akumulasi, parusahaan geus ngembangkeun hiji hardware set ofintelligent lengkep jeung mobile manajemén asset managementplatform software awan, nyadiakeun pasar kalayan produk jeung jasa software jeung hardware, nu canggih, praktis, tur konsumsi regardenergy sarta manajemén kaamanan asset salaku inti nilai.

bisnis utama Thecompany urang nyertakeun tilu bagéan manajemén asset jauh utama, kaasup: 1. wahana sarta konsumsi bahan bakar monitoring sarta manajemén jasa online, for jeung sya operator kandaraan anu perhatian konsumsi bahan bakar jeung vehicleposition; 2.the sakabeh proses tina wadahna sarta kargo monitoring sarta manajemén, pikeun klien nu gaduh perhatian hébat kana kaamanan kargo sarta angkutan; 3.remotemonitoring sarta operasi jasa jaringan, pikeun énergi sarta manufaktur powerequipment sarta ngajaga parusahaan.

2017-04-25-0001128cc0-e458-4ccc-813c-95500b635912

Anjog ku insinyur kalayan leuwih ti 30 taun pangalaman dina widang kontrol otomatis, tim D kami R & tetep Pace jeung téhnologi paling canggih di dunya, sarta dimekarkeun loba produk unik tur software jeung patén-patén. The R & Tim D geus gawe raket jeung mitra dina 55 nagara ieu jeung wewengkon, oge cooperated kalawan institutes sarjana ti Universitas Shenzhen, etc.Our R & D tim diwangun ku leuwih ti 30 insinyur kalayan kualifikasi teknis Senior jeung Midlevel, sarta dibagi kana: Hardware Grup, Software Grup, Tés Grup, Project Grup, sarta grup tata proyék; JOINTECH tetep putting 8% ~ 15% ti volume jualan kana R & D unggal taun.

JOINTECH geus ngawangun maju ngumpul garis kapasitas 100.000 sensor tingkat suluh withyearly, The mesin nguji otomatis munggaran di Cina pikeun precision tinggi sensor tingkat suluh jeung 500pcs kapasitas nguji per poé.



WhatsApp Online Chat!