Monitorimi Generator

Përmbledhje sistemi

Base sistem operacion gjenerator është sistemi i integruar i menaxhimit i cili zhvillohet në procedurat e përditshme të operimit, ajo përfshin karakteristika si status gjenerator kohë reale dhe monitorimin e alarmit, menaxhimin e procedurës operacion, operacion menaxhimin e personelit, menaxhimin e përditshëm mirëmbajtjen, menaxhimin e mëdha riparimin, menaxhimin e pajisje, dhe themelor menaxhimit të informacionit, etj

Generator Status Monitorimi:

kohë reale statusin operacion bazë dhe alarmet monitorimi, të mbështetur panele kryesore të kontrollit, të mbështesim deri në 37 për statusin dhe 18 alarmet monitorimit

Mirëmbajtja dhe Major menaxhimit procedura riparim

Mirëmbajtja dhe Hyrja: Kur mirëmbajtja përfunduar, informacioni mund të futen përmes mobile dhe ngarkoni fotot kapur në qendër, ose mund të futen nga personi i caktuar për PC, kur të kthehet zyra

planifikim

plan për muajin e ardhshëm

Auditimi i Planit

auditimi i menaxhimit

Dërgimi Planit

Qarkulluar me
priza mirëmbajtjes organ ekzekutiv

Dërgimi Planit

Riparuar njësi riparimin
Pas trajtimit është e përfunduar, regjistrimin e fabrikës

Regjistrohu në fabrikën

Generator është marrë në fabrikë për të regjistruar dhe riparim

Menaxhimi i procesit të riparimit

menaxhimit Alarm: Kur alarmi shkaktuar, alarmi do të dërgohet menjëherë në celular paraprakisht nga drejtorët, inxhinierë dhe teknik, për t'i informuar ata baza informacion bazë, statusit gjenerator, të jetë e mundur me të meta, dhe informacionin përkatës, në rast se personeli mund të marrë të shpejtë dhe veprimit të drejtë.

Job Hyrja: Pas riparimit pikut, kushtet e riparuara mund të futen nga app celular, dhe ngarkoni me fotot kapur; ose ka hyrë nga Personale caktuar në kompjuterin kur kthehet në zyrë.

 Rush Riparimi Raport: All raporti historia riparimin rush mund të kontrollohet si në ditë, në javë, apo muaj, raporti mund të gjenerohet për klientët.
Për riparimin përtej kohën e caktuar, do të ketë karakter të kuqe shfaqet.

  Data Analiza: Sistemi mund të analizuar riparimin Rush në çdo muaj, përfshin koha e kaluar, pajisje zëvendësoi, vendndodhja stacion, riparimin frekuencën, dhe vitet gjenerator në shërbim, etj

Hardware

G300

JT606X1

Paneli i kontrollitWhatsApp Online Chat!