Monitorimi karburantit

Duke u ndalur në konsumin e karburantit delikatesë Menaxhimit për 10 vjet,
partneri i parë për monitorimin e konsumit të karburantit nga distanca

Konsumi i karburantit largët monitorimit dhe menaxhimit të sistemit: vetëm nga pajisja e blerjes (sensor), pajisjet e transmetimit, platforma e sistemit me lëndë djegëse të largët të sistemit të monitorimit katër sistem të pavarur të drejtat e pronësisë intelektuale: sistemet e karburantit dhënat e konsumit blerjes / Data transmetimit sistemeve / Analiza e të dhënave të Sistemit / DEMO .

ys11

Konsumi i karburantit sistemit të mbledhjes së të dhënave

Single karburantit tank mbledhja niveli i të dhënave

Multiple karburantit tank mbledhja niveli i të dhënave

Parregullt karburantit tank mbledhja niveli i të dhënave

magazinimit Karburanti dhënat e nivelit të karburantit tank

magazinimit Karburanti dhënat e nivelit të karburantit tank

Transmetojë të dhënat e karburantit të Qendrës përmes GPRS

Transmetojë të dhënat e karburantit të qendrës përmes satelitit detare në zonën pa sinjal GSM

Transmetojë të dhënat e karburantit në qendrën përmes WIFI në zonën WIFI

menaxhimin e të dhënave Statistikor Analiza e Sistemit

Grup i vetëm i sistemit të blerjes e të dhënave në mënyrë të qëndrueshme mund të procesit të 5000 pajisjeve dhe ndërlidhem dhe ruajtur të dhënat e të dhënave në të njëjtën kohë,
ajo gjithashtu mund të shpërndajë në përputhje me formatin e të dhënave që klientët kërkesës.

DEMO Demo Sistemit

Sistemi Demo për sistemin simulimi monitorimin e karburantit:
Nëpërmjet simulimin automjet konkurrojnë në kushte të ndryshme rrugore, analizimin dhe trajtimin e të dhënave të shkaktuara nga karburantit dhe të karburantit incident vjedhje, klienti mund të zotëruar parimin dhe përdorimin e sistemit të plotë edhe në zyrën për trajnim, demonstrimit dhe promovimin.WhatsApp Online Chat!