Monitorimi enë

transportit Container

transportit Container është një sistem i komplikuar të transportit, ajo transporton nga deti, hekurudhor, nga rruga; ajo transporton në shtëpi dhe jashtë vendit, ajo gjithashtu përfshin enë të thatë dhe të transportit enë marinar.

jizhuangxiang

Container Monitorimi Status & Shipping Sigurimit të Monitorimit Container mallrave dhe zgjidhje të menaxhimit:

Zgjidhjet e monitorimit enë mund të sjellë përfitime për klientët.

Container Monitorimi Status

Për të mbajtur të informuar në lidhje me vendndodhjen enë për aktivet dispeçerisë

Për të mbajtur të informuar në lidhje me transportin e pasurisë

Për të siguruar asetet

Për të njoftuar për punën jashtë orarit të anijeve, mallrave përkeqësim & dëmit

Transporti i Sigurimit i Container mallrave

Për të siguruar sigurinë e ngarkesave (parandalimi për vjedhje, zëvendësim, dëmtim)

Për të mbajtur të informuar në lidhje me statusin e ngarkesave

Për retroact detyrim

Për të përmirësuar efikasitetin e furnizimit-zinxhir

Për të njoftuar për mallrave jashtë orarit anijeve përkeqësimit & dëmit

HARDWARE

JT700

JT704

JT701

JT705

JT702

JT707WhatsApp Online Chat!