Monitorimi Cold Chain

Sfidat në transport zinxhir të ftohtë

mallrat frigorifer janë me vlerë të lartë dhe të lehtë për të ndryshoj. Kjo nevojë për transport të shpejtë dhe të mjedisit të qëndrueshëm të temperaturës për ruajtjen dhe transportimin, por ka disa çështje si më poshtë në praktikë:

Nuk ka alarm kur ndryshimi temperatura

Vetëm sensor nje temperature

Frigorifer ndaluar në rrugë

Nuk mund të ndjekim në burim për incidentet

Nuk ka ftohje paraprakisht para ngarkimit

Vështirësia e menaxhimit për automjetet objekt lizingu

zgjidhje

tërë procesi monitorimi i vazhdueshëm multi-kanale temperatura, monitorimi status frigorifer, paralajmërim të hershëm për temperaturë jonormale, Alert për të ndaluar frigorifer në transport, frigorifer kërkohet të fillojë në paraprakisht për të siguruar temperaturën e përshtatshme magazinimit para ngarkimit, Kufizoni derën koha e hapur për të siguruar temperatura e përshtatshme kur mallrat ngarkimin apo qarkullimi.

Portable Temperatura Monitorimi Pajisje

Me zeroja-shko, i përshtatshëm, outsourcing zero me qira e makinave mund të jetë menaxhimi i unifikuar

Instalim enë Tracker diagram

Zgjuar Track Lock Instalimi Diagram

Zgjuar Track Lock Instalimi Diagram

Përdorimi i GPS me monitorimin e plotë të largët, në vend etiketë temperatura zbulimit, në kohë reale monitorimit të anomalive temperaturës teknologjisë paralajmërimit të hershëmWhatsApp Online Chat!