zgjidhje

Fleet Management Solutions

Gjithnjë e më shumë ndërmarrje për të përmirësuar menaxhimin e tyre flotën dhe të arsyeshme të organizojmë automjetit dispatchingwith Sistemit Fleet Management, e cila jo vetëm që në mënyrë efikase garanton sigurinë e automjeteve dhe vlerë, por gjithashtu redukton kostot operacionale.

ji1

Mjetet e Parctice

Ne ndajë menaxhimin e flotës në tri pjesë: njerëz, automjete dhe ngarkesat. "Popullit" këtu përfshin Shoferët dhe passengers.We në mënyrë efikase mund të mbikëqyrë performancën ngarje dhe kohën lëvizëse shoferët me kombinimin efektiv të teknologjisë RFID, kamera dhe GPS terminal. Gjithashtu ne mund të efektshme të garantojë sigurinë e shoferëve nga alarme dhe alarmet emergjente.

Fleet Management: Ne mund të gjetur informacione të ndryshme rreth mjeteve në kohë reale, dhe të sigurojë klientët me shërbimin e saktë e pyetjes së automjeteve location.The automjeteve mund të vendoset në mënyrë efikase, pasi duke e ditur qartë lëvizjet aktuale të automjeteve. Gjithashtu ne mund të dimë në mënyrë të qartë statusin e mirëmbajtjes se automjeteve. Ne mund të bëjë një rrugë-planifikim për automjetet më parë, si dhe të bëjë menaxhimin e detajuar planin e transportit.

Menaxhimi i Aseteve: Monitorimi situatat drejtimin e aktivit të lëvizshme në rrugë nëpërmjet teknologjisë kamera, dyer teknologji magnetike induksion, skanim teknologji bar-kodit, RFIDtechnology, teknologjisë GPS, teknologji pa tel transmetimit, etj, në mënyrë që të arrijë menaxhim efektiv dorëzimit, e cila në mënyrë efektive mund të shmangur që asetet të vlefshme janë vjedhur, grabitur dhe humbi.

përfitimet

Të përmirësojë flotën
efikasitet dhe rentabilitetin

Përmirësimi i
staffs'satisfaction

Ulja e
kostos të menaxhimit

Nxitja e gjelbër
mbrojtjen e mjedisit

Automobile
menaxhimit të mirëmbajtjes

Ulja e
përgjegjësitë dhe rreziqet

Funksioni themelor

platformë të menaxhimit 1. mbështet monitorimin 10 languages2.Real kohë dhe historike planifikimit ndjekja review3.Route / 4.Vehicles planifikimit rajonal që operojnë raporton Alarmet 5.Real kohë dhe raportet e alarmit.

Nevojshme Matching Hardware Products

Detaje të përcaktojë cilësinë, përqendrimi hedh markë

Zgjidhja Logjistika Transporti Fleet Management

Zgjidhja School Bus Fleet Management

Zgjidhja School Bus Fleet Management

Zgjidhja Post Transport Fleet Management

Zgjidhja frigorifer Transportation Fleet Management

Zgjidhja Taxi Fleet ManagementWhatsApp Online Chat!