Besueshmëria, ekonomike dhe të qëndrueshme, Choice nga 80 vende dhe Përdoruesit rajoneve

seri automjeteve Pajisja inteligjente ka zhvilluar mbi 10 vjet, me funksion të shumëfishtë, të qëndrueshme dhe besueshmërinë, të kënaqur kërkesën funksion dhe politikat dhe rregulloret kërkesë.


Jo vetëm Njih International Request,

Më praktik Aplikimi
Funksion Menaxhimi

Pajisja inteligjente automjeteve, takohet me ndërkombëtare të inspektimit të automjeteve
kërkesa, të mbështetur më shumë se 10 lloje të pajisjeve periferike,
për të mbrojtur tërësishmëria dhe besueshmërinë e transmetimit të të dhënave

 • Lehtësia me të furnizimit me automjete me energji komplekse mbitensionit mbrojtjes (60V) mbrojtjen e tensionit të ulët për mbrojtje nga të kundërt, qark të shkurtër-proofeach IO hartuar një fitil të veçantë

 • Omni-drejtuar rrjedhjen e kursimit Custom 4, modelet provinciale e trafikut të përshtatshëm të vendosur datën (ditë, javë, muaj) në mënyrë të zgjuar upload mund të vendosen në bazë të
  distancës dhe drejtimin në mënyrë të

 • Të garantojë sigurinë e të dhënave dhe integritetin kohor Real dhënave upload 30 ditë e të dhënave historike inteligjente mbushur

 • Mbështet më shumë se 10 lloje të qasjes periferike GP seri të përdorura në zgjidhje të ndryshme të menaxhimit të ekipit pajisje opsionale të jashtme: MDT, Camera, Thermo sensor, sensor presion gomave Scanner, RFI, precision sensor karburantit, meter Taxi

 • Zhvillimi i mesëm Modular Firmware strukturë kornizë, fleksibile periferike ndërfaqe protokoll

Inteligjente Car Terminal

Pajisja inteligjente automjeti ka përdorur gjerësisht për flotën logjistike të transportit, mikser betoni, flotës transporti frigorifer, flotën taksi,
projekti i autobusit shkollor mekanike të menaxhimit të largët monitorimit.

 • Flota logjistike të transportit  

 • Flota Efrigerated transport            

 • kreu çimento  

 • Flota transporti frigorifer  

 • Flota Taxi            

 • Autobus shkolle  


WhatsApp Online Chat!