Karakteristikat e Trailer Terminal Zgjuar

 •  ngarkimi i zgjuar e vendndodhjes, Statusi

 • Jetojnë ngarkimi i lidhjes me rimorkio, Traktorë dhe kontejnerë

 • Statusi jetojnë e Ngarkimi dhe shkarkimi

 • Ngjarje Njoftim: bashkim, mosçiftimi, paketim, Unpacking

 • Jetojnë monitorimin e presionit të gomave dhe temperatura

 • Alarmet Multiple: shpejtimin, presioni i parregullt gomave dhe temperatura, fuqia

Dizajn unik për pushtet-furnizim

 • "Tre në Një" mode energjisë

  Mundësuar nga diellore, Trailer dhe bateri

 • Fast akuzuar

  5 minutes'charging për 2 hours'working

 • Regjimi Smart puna

  15 ditë stand-by për vetë bateri

Terminalet zgjuar Trailer JT703 janë aplikuar gjerësisht për

trailer prodhon, kompanitë logjistike, kompanitë rimorkio, me qira


WhatsApp Online Chat!