Inteligjente E-Locks Pioneer në menaxhimin e thjeshtë për të zgjuar

E-flokët dhe Aktivet celulare

Dy vjet R & D bëri zgjuar E-lockterminals në monitorimin dhe menaxhimin për logjistikë

Industria e cila përshtatet menaxhim toonline për asetet celular nga perspective.The globale terminale inteligjente janë

një kombinim i disa teknologjive, të tilla si mikro Mechatronic, RFID, GPRS dhe GPS.

Unik për të shërbimit të përshtatur

Për kontejnerë dhe pasurive celular, të Inteligjente E-flokët mund të përmbushur kërkesat e ndryshme, që mbulon menaxhimin e sigurisë, duke dërguar, anijeve dhe instalim të lehtë.

 

Sims dyfishtë për zgjedhjen automatike internetit

kontrolli elektronike lock, autorizimi largët

Autorizuar Kontrolli RFID në APP

Hapja e paligjshme dhe Alarmet Demontimi

Monitorimi Multiple temperaturës

Kombinim i Door-Magnet Perceptimit me instalim të lehtë

Inteligjente E-flokët janë aplikuar gjerësisht për monitorimin online të


  kontejnerët, trailers, kamionë, asetet celular, menaxhimit të madh ngarkesave të anijeve dhe kështu me radhë.WhatsApp Online Chat!