Menaxhimi i energjisë inovative, Koha e punës 2-36 Muaj

Portable GPS tracker është projektuar për personin dhe menaxhimin e aseteve celular nga Jointech. Ajo është me menaxhimin e reja të energjisë, dizajn i lëvizshëm, bateri e madhe e kapaciteteve.
Në të njëjtën kohë, ajo ka patentuar projektimit pamjen, dhe është i certifikuar nga CE ndërkombëtare standarde, FCC.

Solar ngarkimit,
konsumit të ulët të energjisë

Bazuar në shumë vite, duke përdorur përvojat dhe optimization, gjurmuesit portativ janë më të qëndrueshme në mënyrë inteligjente të punës dhe të konsumit të ulët të energjisë. Kjo mundësojë ajo ka përfituar në mjedis të ndryshme të aplikimit, si: njerëzve, automjeteve, aseteve ndjekja e plotë dhe të menaxhimit.

  • Nnovative Koncepti i menaxhimit të energjisë ulët 0.02mA gatishmërisë pushtet gatishmërisë kohë deri në 6 muaj monitorimin në kohë reale të energjisë bateri

  • Tre-korrigjim bocash dizajn ujit, i papërshkueshëm nga pluhuri dëshmi, rënie rezistenca

  • AGPS me funksion AGPS, në rast të sinjaleve jo satelitor GPS, duke pozicionuar stacion bazë

  • Ndërtuar në 3G sensor mund të identifikojë dridhje të lehtë shmangien e false positives, duke shmangur drift statike

  • Flashlight tipar Me funksion elektrik dore dhe sinjalet internationalstandard drita emergjente

Tracker Portable

Portable gjurmuesit GPS janë përdorur gjerësisht për: njerëzit, enë, rimorkio, deti navigacion lehta, noton, motor, aseteve, të menaxhimit të flotës,
dhe pasuri celular ndjekja tjera të largëta dhe të menaxhimit.


WhatsApp Online Chat!