genset madh, genset mobile, dhe monitorimi i ri bateri të energjisë të gjitha të mbuluara.

Monitorimi genset seri terminal mund të plotësojnë kërkesat e ndryshme për gjenerator monitorimin dhe menaxhimin e largët.
Nuk do të jetë model i përshtatshëm për ju, edhe pse ai është kontrollues i ndryshëm apo jo kontrollues.

dizajnit industrial, mbështetur panelin e zakonshme e kontrollit dhe Configuration Protocol ECU.
 • Mbështetur panelin e kontrollit rrjedhë

 • Mbledhja 37 lloje parametrat e punës, 16 lloje alarme

 • Mbështetje protokoll MODBUS dhe parametrat user-defined

 • Llogarit prodhimin e energjisë elektrike nga të dhënat e karburantit mbledhjes

Mbështetur shumë lloje të jashtme pajisjeve për të punuar
 • kamera


 • Paneli i kontrollit


 • RFID


 • keyboard Password


 • Sensor temperature


 • Sensor temperature


 • sensor nivelin e vajit


 • Card Phone CardsWhatsApp Online Chat!