Patentuar Product, Best Choice Për Monitorimi Remote konsumin e karburantit.

JT606 seri saktësi të lartë sensor nivelit të karburantit është projektuar për menaxhimin e largët përpiktë në konsumin e karburantit. Ajo është zhvilluar nga Jointech në mënyrë të pavarur, e kombinuar me teknologji të lartë sensor në botë, dhe me një teknologji inovative patentuar. Ajo vazhdimisht mund të zbulojë nivelin e lëngshme me rezolucion të lartë (<1mm), si dhe të rregullojë gjatësinë të përshtaten tanke të ndryshme të naftës në vend, dhe të zëvendësojë origjinale sensor nivelit të karburantit automjeteve për të lidhur metër origjinale karburantit.


Unique Design, Tendenca drejtues

Sipas shumë vite përvojë në instalimin vend, përmirësim të vazhdueshëm, kjo mundësuar JT606 ka aftësi të fortë për të përshtatur mjedisit të ndryshme të komplikuar industriale dhe të minierave.

 • Mund të prerë off sensor karburantit mund të jetë prerë sipas madhësisë rezervuar karburanti në vend Shmangni tolerancat shkaktuar nga madhësia e gabuar  
 • High-precision Njohja saktësia është më pak se 1mm sensor mund të identifikojë nivelit luhatje prej më pak se 1mm  
 • Instalimin e thjeshtë projektimit patentuar fllanxha thjeshta montimi Instalo sensor nuk ka nevojë për një duzinë vrima vidë shtyp butonin për kalibrim të plotë dhe të zbrazët në vend  
 • Tension të gjerë të dhëna, të lartë dhe qark mbrojtja 4-70V gamë të gjerë tension të dhëna, sigurohuni se sensor nuk është nën ndikimin e tensionit input. Mbrojtje multi qark, mbrojtjen reverse lidhje, mbrojtjen e qark të shkurtër.  
 • Multi-sinjal output output Voltage (0-5V), prodhimi aktual (4-20mA) prodhimit rezistenca prodhimit (0-500Ω) Digital sinjal: RS232, RS485 Njihuni me monitorimin e largët dhe kontrollin ndërsa ngarje matës makinë  

Më shumë se Hardware, më shumë përvojë për ndarjen

  Jointech nuk është niveli i karburantit vetëm prodhues sensor, por gjithashtu të sigurojë karburantit zgjidhje monitorimi për klientin e huaj shumë vite. Jointech ka grumbulluar përvojë të pasur në instalimin vend, sensor të integruar, prapa përpunimin tokë, dhe analiza raport.

 • Në vend mbikëqyrjen e instalimit
 • Integrimi Pajisja Përvoja sharing
 • Fuel analiza e të dhënave të konsumit dhe raporti përvojë output sharing

JT606 është përdorur gjerësisht për lloje të ndryshme të automjeteve dhe makinave në botë.

 • Logjistika kamion transporti  

 • makineri inxhinierike            

 • gjenerator  


WhatsApp Online Chat!