Me origjinë, Make It Easy On enë dhe Mobile Asset Management

Duke e bërë përdorimin e parë ndërkombëtar dhe plotësimin e kërkesave të menaxhimit të aseteve celular, enë Tracker
seri merr Jointech 2 vjet kohë në zhvillim, kjo seri e produkteve janë të kombinuara me karakteristika të mikro
elektronike kontrolluese, RFID, GPRS, GPS, etj

What You Want, ne kemi

enë Trackermund të përmbushur kërkesat e ndryshme për monitorimin e sigurisë enë, menaxhimin dërguar, procesin e transportit, dhe
të lehtë instalimin, etj

 

Integrimi me sensor derë, e lehtë për instalim

Dual dizajn kartë SIM, kaloni sinjal automatikisht

kontrolli elektronike lock, autorizimi largët

RFID, APP autorizon në kontrollin

Dera e paligjshme alarm hapur, alarm zbërthim

Muti-rruga monitorimin e temperatura

enë Trackerka qenë përdorur gjerësisht në kontejnerë

  Container Tracker janë përdorur gjerësisht për enë, rimorkio, kamion mallrash, pasuri celular, dhe menaxhimin e pjesa më e madhe e transportit të mallrave dhe zgjidhje të largët monitorimit.


WhatsApp Online Chat!