Kompania News

 • Jointech presents on TelematicX 2019 in Belarus

  Jointech,a turnkey solution supplier of Mobile Assets Monitoring in Shenzhen,participated in TelematicX 2019 on July 30 – August 1 in Minsk held by Gurtam, the International software developer in Belarus.     DuringTelematicX 2019, Jointech gave a presentation themed “How Intelli...
  Lexo më shumë
 • Jointech në "Intermodal Aisa 2018"

  Jointech në "Intermodal Aisa 2018"

  Intermodal Aisa 2018 dëshmuar një hapje të madhe në Shanghai Expo më 20 prill. Kjo ekspozitë do të fokusohet në mundësi të madhe nën sfondin e "Një Rrypi dhe Road", Grupimi teknologjitë e brendshme dhe globale reja dhe produktet nga disa industri të rëndësishme, të tilla si të përmbajnë ...
  Lexo më shumë
 • Container Tracker si për të menaxhuar makinën logjistike?

  Container Tracker si për të menaxhuar makinën logjistike?

  Së pari, logjistikës profesioni përballet me problemin? 1, si për të siguruar sigurinë e mallrave, mallrave, sipas mes të rrugës shkarkim larg? 2, si për të parandaluar makinës rrezikut shofer, vjedhjen e karburantit, përdorimin privat të autobusit, tërheq jetën private? 3. Si për të kuptuar pozitën e t ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!