Problem i përbashkët

 • Real-time ndjekja pajisje për menaxhimin e flotës tuaj

  Real-time ndjekja pajisje për menaxhimin e flotës tuaj

  tracker ynë mjeti është i integruar plotësisht me softuer Jointech. Ju mund të monitorojnë automjetet tuaja në një kohë reale në GSM mbulimit / GPRS dhe në qoftë se automjeti juaj udhëton jashtë-of-GSM mbulimit / GPRS, pajisja ruan të dhënat e automjeteve në kujtesën e saj të brendshme dhe të dhënat historike automjetit ngarkimet, e kur është e mbuluar të ardhshëm ...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i modulit GPS në logjistikë bllokohet elektronike

  Aplikimi i modulit GPS në logjistikë bllokohet elektronike

  Lock logjistikës elektronike është një lloj i pajisjeve të mbrojtjes së sigurisë e cila integron pozicionimin GPS, komunikimin e rrjetit pa tel dhe teknologji RFID. Ajo është përdorur kryesisht në monitorimin e pronës celular ose artikuj. Të tilla si logjistikë, mjeteve të transportit dhe portet, terminalet e kontejnerëve. ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!