Real-time ndjekja pajisje për menaxhimin e flotës tuaj

tracker ynë mjeti është i integruar plotësisht me softuer Jointech. Ju mund të monitorojnë automjetet tuaja në një kohë reale në GSM mbulimit / GPRS dhe në qoftë se automjeti juaj udhëton jashtë-of-GSM mbulimit / GPRS, pajisja ruan të dhënat e automjeteve në kujtesën e saj të brendshme dhe të dhënat historike automjetit Ngarkimet së, kur mbulimi tjetër është zbuluar. Kështu që ju mund të monitorojnë automjetet tuaja në bazë të informacionit të plotë të automjeteve. tracker të besueshme dhe fleksibël automjeti mund të ju ndihmojë për të menaxhuar tuaj kursyer kohë flota dhe efikasitet të lartë.


Ora Post: Jul-31-2018

WhatsApp Online Chat!