Lajme

 • Jointech presents on TelematicX 2019 in Belarus

  Jointech,a turnkey solution supplier of Mobile Assets Monitoring in Shenzhen,participated in TelematicX 2019 on July 30 – August 1 in Minsk held by Gurtam, the International software developer in Belarus.     DuringTelematicX 2019, Jointech gave a presentation themed “How Intelli...
  Lexo më shumë
 • Code Lock

  Code lock purchase With the continuous improvement of living standards and the development of science and technology, many home smart devices have been recognized by everyone. The most popular one is the smart code lock. So where is the smart code lock? How to choose a code lock? First, you need ...
  Lexo më shumë
 • Bluetooth Padlock

  Bluetooth padlock, the appearance looks like the ordinary traditional padlock, the only difference is that there is a “smart heart”, the biggest advantage of the Bluetooth padlock is that it does not require a key, eliminating the need to carry. Directly controlled by a smart phone, e...
  Lexo më shumë
 • How does container tracking devices work?

  The tracking of containers is based on satellite positioning and vehicle APP positioning technology, and borrows Internet technology to seamlessly connect containerized goods, vehicles, customs declarations and container ships to realize full-track tracking management services. The most common is...
  Lexo më shumë
 • GPS Tracker

  How the GPS tracker works: The GPS tracker transmits signals based on satellite positioning. For navigational positioning, the position of the GPS tracker is calculated from the ephemeris transmitted by the satellite, a parameter describing the motion of the satellite and its orbit. GPS trackers ...
  Lexo më shumë
 • Intelligent Lock

  The advantages of intelligent lock: Smart locks are different from traditional mechanical locks, and smart locks are more secure in terms of user identification, security, and management. The smart lock smart part is reflected in whether the mobile phone can be remotely controlled and linked with...
  Lexo më shumë
 • NFC Lock

  Features of NFC door locks: NFC door locks are durable and meet national standards. If you use the mobile phone NFC to unlock, the phone must support NFC. The NFC door lock supports setting different types of keys to open the same lock. In addition, NFC supports remote authorization to unlock the...
  Lexo më shumë
 • Fuel Sensor

  Product description of fuel sensor: The fuel sensor is used for oil level detection of trucks. It uses the principle of electromagnetic induction. The output signal has high precision, stability and continuity, and various functions are integrated. Its main features are liquid level detection and...
  Lexo më shumë
 • Fuel Niveli sensor

  The fuel level sensor is a component that causes a change in the capacitance between the sensor housing and the sensing electrode after the oil enters the container, and converts the change into a current change to detect the position  of the oil in the container. Method for detecting fuel level ...
  Lexo më shumë
 • smart Lock

  Related introduction: The smart lock refers to a lock that is more intelligent in terms of user identification, security, and management than the traditional mechanical lock. The smart lock is an execution component of the lock door in the access control system. The smart spot of the smart lock ...
  Lexo më shumë
 • Monitorimi Generator

  Advantages of generator remote monitoring system: 1.Start the service only when we needed. 2.Greatly reduce the impact of theft of fuel. 3.Remote test start generator to reduce startup problems. 4.Remote monitoring is convenient for grasping the opportunity. Generator remote monitoring working p...
  Lexo më shumë
 • Smart lock maintenance and care

  The lock industry has developed into a mature stage at a very early stage. The use of locks in the domestic hardware market is very common, but there are still many problems in the lock market today, and the biggest potential problem still occurs. In the quality of the lock industry, many locks a...
  Lexo më shumë
 • With a pet tracker, no longer afraid of pets lost

  Wearables as an emerging industry has long been a concern Recently, a new smart wearable device, the Pet Tracker, has been introduced to help pet users locate, track and protect pets carrying the device. Gartner, an internationally renowned research firm, predicts that 2020 will be a watershed in...
  Lexo më shumë
 • August Smart Lock is just $99 on Amazon right now

  In all the hubbub around the smart home, we often talk about light bulbs, cameras, and other things that it’s easy to tell a virtual assistant to act on. One thing that I see less often than others is the front door, rather the deadbolt that seals the entrance to your sanctum. One of the be...
  Lexo më shumë
 • Denver police can shoot cars with GPS trackers if they flee

  With the push of a button, Denver police officers can now blast an adhesive, soup-can-size GPS tracker at fleeing vehicles and remotely follow the cars from a phone app. It may seem like a tool Batman would use, but Denver police hope the technology will allow them to avoid dangerous pursuits of ...
  Lexo më shumë
 • Is Intelligent Door Lock Safe

  According to the data released by the National Lock Center, by the end of June 2018, more than 1500 manufacturers of intelligent door locks in China had sold 21 million sets annually. However, due to the lack of national mandatory safety standards, and many brands are not manufacturers in fact, m...
  Lexo më shumë
 • Is Smart Door Lock Safe?

  According to the data released by the National Lock Center, by the end of June 2018, more than 1500 manufacturers of intelligent door locks in China had sold 21 million sets annually. However, due to the lack of national mandatory safety standards, and many brands are not manufacturers in fact, m...
  Lexo më shumë
 • A Successful Exhibittion for Jointech at GITEX 2018

  A Successful Exhibittion for Jointech at GITEX 2018

  October 14-18 2018,  JOINTECH participated in the 2018 GITEX exhibition at the Dubai World Trade Center. During the exhibition, we exhibited container intelligent electronic locks and electronic seals products and applications,we have received 100 customers from more than 10 countries in the Mid...
  Lexo më shumë
 • Real-time ndjekja pajisje për menaxhimin e flotës tuaj

  Real-time ndjekja pajisje për menaxhimin e flotës tuaj

  tracker ynë mjeti është i integruar plotësisht me softuer Jointech. Ju mund të monitorojnë automjetet tuaja në një kohë reale në GSM mbulimit / GPRS dhe në qoftë se automjeti juaj udhëton jashtë-of-GSM mbulimit / GPRS, pajisja ruan të dhënat e automjeteve në kujtesën e saj të brendshme dhe të dhënat historike automjetit ngarkimet, e kur është e mbuluar të ardhshëm ...
  Lexo më shumë
 • Aplikimi i modulit GPS në logjistikë bllokohet elektronike

  Aplikimi i modulit GPS në logjistikë bllokohet elektronike

  Lock logjistikës elektronike është një lloj i pajisjeve të mbrojtjes së sigurisë e cila integron pozicionimin GPS, komunikimin e rrjetit pa tel dhe teknologji RFID. Ajo është përdorur kryesisht në monitorimin e pronës celular ose artikuj. Të tilla si logjistikë, mjeteve të transportit dhe portet, terminalet e kontejnerëve. ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë qëllimet e monitorimit të largët të drogës?

  Cilat janë qëllimet e monitorimit të largët të drogës?

  Siç është e njohur për të gjithë, magazina drogës dallohen nga faqet e tjera. Për shkak se ata janë ruajtur si produkte kimike, kërkesat për temperaturën e mjedisit dhe lagështia janë shumë strikte. Sistemi i monitorimit drogës largët referohet në kompjuter, si organi kryesor, pajisje të integruar zbulimin ...
  Lexo më shumë
 • Cilat janë kërkesat për mbikëqyrje enë doganore?

  Cilat janë kërkesat për mbikëqyrje enë doganore?

  Cilat janë kërkesat për mbikëqyrje enë doganore? Në artikullin e kësaj çështje së, Xiaobian Jiutong IOT do ju prezantoj me të gjithë: 1. Struktura e kutisë (makinë) është i ngushtë dhe i plotë, dhe pjesa nënshkrimin e kutisë (makinë) mund të aplikohet me vulat doganore. Nëse mallrat e një ...
  Lexo më shumë
 • Jointech në "Intermodal Aisa 2018"

  Jointech në "Intermodal Aisa 2018"

  Intermodal Aisa 2018 dëshmuar një hapje të madhe në Shanghai Expo më 20 prill. Kjo ekspozitë do të fokusohet në mundësi të madhe nën sfondin e "Një Rrypi dhe Road", Grupimi teknologjitë e brendshme dhe globale reja dhe produktet nga disa industri të rëndësishme, të tilla si të përmbajnë ...
  Lexo më shumë
 • Container Tracker si për të menaxhuar makinën logjistike?

  Container Tracker si për të menaxhuar makinën logjistike?

  Së pari, logjistikës profesioni përballet me problemin? 1, si për të siguruar sigurinë e mallrave, mallrave, sipas mes të rrugës shkarkim larg? 2, si për të parandaluar makinës rrezikut shofer, vjedhjen e karburantit, përdorimin privat të autobusit, tërheq jetën private? 3. Si për të kuptuar pozitën e t ...
  Lexo më shumë

WhatsApp Online Chat!