Container Tracker JT700 - Kina Shenzhen Teknologjia përbashkët

Enë Tracker JT700

Përshkrim i shkurtër:

JT700 është një lloj i GPS tracker pajisje projektuar kryesisht për menaxhimin dhe ndjekjen enë pasurive celular. Tiparet e JT700 mund të jetë lista si në vijim: alarm mbështetje dyerve të hapura, alarm ngacmoj, i papërshkueshëm nga uji, dizajn të ulët të energjisë, bateri të lartë e kapaciteteve, dual-mënyrë gjetjen dhe kështu me radhë. Për më tepër, instalimi është shumë i lehtë dhe i përshtatshëm. Përveç kontejnerëve, JT700 është gjithashtu i përshtatshëm për monitorimin e largët, rimorkio, kamionë, menaxhimin e aseteve celular, transportit të tjera të rëndë të mallrave dhe kështu me radhë.


Detail Product

Key Features

Funksione

parametrat

Specifikim

Produkt Tags

JT700 është një lloj i GPS tracker pajisje projektuar kryesisht për menaxhimin dhe ndjekjen enë pasurive celular. Tiparet e JT700 mund të jetë lista si në vijim: alarm mbështetje dyerve të hapura, alarm ngacmoj, i papërshkueshëm nga uji, dizajn të ulët të energjisë, bateri të lartë e kapaciteteve, dual-mënyrë gjetjen dhe kështu me radhë. Për më tepër, instalimi është shumë i lehtë dhe i përshtatshëm. Përveç kontejnerëve, JT700 është gjithashtu i përshtatshëm për monitorimin e largët, rimorkio, kamionë, menaxhimin e aseteve celular, transportit të tjera të rëndë të mallrave dhe kështu me radhë.


 • Previous:
 • Next:

 • 1 Reak akorduar tracjubg

  2, mbrojtja District

  3, Door vigjilent hapur

  4, Zona kohore vendosjen e ndryshme

  5, dizajn Anti çmontoj

  6, klasa Mbrojtja: IP67

  7, GPS / LBS

  8, fuqia Ultra të ulët dizajn konsumit

  lloj Përshkrim
  Funksioni themelor ndjekja në kohë reale, ndjekja koha
  Mbështetur multi ngarkimi të kohës
  1000pcs magazinimit zonë verbër
  GPS / LBS
  Konsumi i ulët të energjisë
  Diferenca kohore zonë seting
  Remote restart
  klasën Mbrojtje IP67
  anti disamount vigjilent
  Zona vigjilent
  derë të ngushtë / vigjilent hapur
  lloj Përshkrim
  Funksioni themelor ndjekja në kohë reale, ndjekja koha
  Mbështetur multi ngarkimi të kohës
  1000pcs magazinimit zonë verbër
  GPS / LBS
  Konsumi i ulët të energjisë
  Diferenca kohore zonë seting
  Remote restart
  klasën Mbrojtje IP67
  anti disamount vigjilent
  Zona vigjilent
  derë të ngushtë / vigjilent hapur
  lloj Përshkrim
  Funksioni themelor ndjekja në kohë reale, ndjekja koha
  Mbështetur multi ngarkimi të kohës
  1000pcs magazinimit zonë verbër
  GPS / LBS
  Konsumi i ulët të energjisë
  Diferenca kohore zonë seting
  Remote restart
  klasën Mbrojtje IP67
  anti disamount vigjilent
  Zona vigjilent
  derë të ngushtë / vigjilent hapur
 • produkteve të përafërta

  
  WhatsApp Online Chat!