partnerët

informacion Agent

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Tel: + 976-70114090
Fax: + 976-70124090
Cell: + 976-99094124; 99094013
E-mail: contact@gaikham.mn; sales@gaikham.mn
Adresa: Suite # 101, Saruul Qendra për ndërtim
Narny Zam-55, qarku Sukhbaatar
Ulaanbaatar, Mongolia

GURTAM

2016-07-05-04ccb0754c-af44-49eb-80c7-5138c56531bd

Në pjesën e pasme të The fjalës Gurtam ne kemi më shumë se 14 vjet e praktikave më të mira në inxhinieri softuerike në fushën e ndjekjen GPS dhe një ekip specialistësh të talentuar të kryera me qëllimin e përbashkët. Komuniteti është e bashkuar nga avancimin e vazhdueshëm të produktit të pronarit dhe pesë zyrat e gjithë bota - selinë dhe zhvillimit qendër në Minsk dhe shitjes zyra në Moskë, Boston, Dubai dhe Buenos Aires. Në ditët e sotme zgjidhje nga Gurtam zënë rreth 30% të tregut komercial CIS zgarë dhe janë në mënyrë aktive duke zgjeruar në Evropë, Lindjen e Mesme, SHBA, Amerikën e Jugut, Afrikë dhe Australi, me edhe Zelanda e Re treg përgjuar.

Ne krijimin mjete efektive dhe të bëjmë atë mirë. Qindra kompani në mbarë botën përdorin sistemin tonë dhe në njëqind vende klientët tanë, të jenë ata ofrimit pica dhe shërbimet e taksive, kompanive të naftës dhe madje edhe shërbimet sekrete, të përfitojnë nga sistemi Wialon. Produktet Gurtam nuk mund të ndryshojë botën, por ata me siguri do të ndryshojë biznesin tuaj.

GURTAM

2017-10-23-470285bd05-b5a1-41ac-bad3-9f0cf3c30857
MSD TelematicsPvt. Ltd.
(ISO 90001-2015, ISO27001, ISO 17712-2013, CMMI Niveli-5 Organization)
Adresa : D-33 Infocity 2
Sektori 33Gurugram
Haryana - 122001
India
Ph : - + 91-97-11-88-22-22; + 91-98110 57.750; + 91-9871118162
email : elocksupport@traqmatix.com; info@traqmatix.com
web:  www.traqmatix.com
MSD TelematicsPvt. Ltd është në fushën e telematike dhe domain lidhur që nga viti 2011.Operating në indian nënkontinenti, VSM; Evropa, Lindja e Mesme dhe Australi; Wehave partneritet dhe aleancë strategjike me të lartë të vlerësuarat Kompanitë në ofTelematics terren dhe telematike Hardwares globalisht.
Customizedservices në domenin është sigurisht ekspertizën tonë me një ekip të qualifiedProject Menaxherëve, Software Inxhinierët, zhvilluesit, testers dhe një IndependetR & D objektit për kërkime, dizajnimin dhe zhvillimin prototipa të andproducts.
Tregtare nën thebrand emrin e traQmatiX; lista e klientelë kënaqshme përfshin StateGovernments, PSU si HPCL, indan, hmel, Misioni Bharat ndryshme urbane organeve lokale underSwachch dhe listën e subjekteve private dhe konglomerateve në operacionet fieldof flotës, turne dhe operatorët e taksive.WhatsApp Online Chat!