Rreth nesh

Shenzhen përbashkët Teknologjia Co, Ltd, u themelua në vitin 2006, regjistruar markën 'jointech', dhe formallylisted në tre bord të ri në shkurt 2016, me kodin e aksioneve: 835.897.

Kompania është e fokusuar në sigurimin e segmenteve të rrjeteve në zgjidhje celular menaxhimit monitoringand aseteve, dhe është e angazhuar për të bërë leadingmobile menaxhimit të aseteve ofruesit e zgjidhje të industrisë së dhe operatorët. Pas viteve ofdevelopment dhe akumulimit, kompania ka zhvilluar një të plotë hardware set ofintelligent dhe të lëvizshme menaxhimit të aseteve software cloud managementplatform, duke siguruar tregun me software dhe hardware produkteve dhe shërbimeve, e cila është avancuar, praktike, dhe konsumi regardenergy dhe menaxhimin e sigurisë aseteve si bazë vlera.

Biznesi kryesor Thecompany mbulon tre segmente kryesore të menaxhimit të aseteve të largët, duke përfshirë: 1. automjeteve dhe konsumit të karburantit të monitorimit dhe menaxhimit të shërbimeve online, për kompanitë operatori i mjetit që kanë të bëjnë konsumin e karburantit dhe vehicleposition; 2. tërë procesi i enë dhe ngarkesave monitorimin dhe menaxhimin, për klientët të cilët kanë shqetësim të madh për sigurinë e ngarkesave dhe transportit; 3.remotemonitoring dhe funksionimin e shërbimeve të rrjetit, për energjinë dhe prodhimit powerequipment dhe kompani ruajtjen.

2017-04-25-0001128cc0-e458-4ccc-813c-95500b635912

Duke çuar nga një inxhinier me më shumë se 30 vjet përvojë në fushën e kontrollit auto, R & D ekipi ynë mbajtur ritmin me teknologjinë më të përparuar në botë, dhe zhvilluar shumë produkte unike dhe software me patentat. R & D Ekipi i kanë punuar ngushtë me partnerët në këto 55 vende dhe rajone, bashkëpunuar edhe me institute të diplomuar nga Universiteti Shenzhen, etc.Our R & D Ekipi është i përbërë nga më shumë se 30 inxhinierë me kualifikim të lartë dhe të nivelit të mesëm teknik, dhe të ndarë në: Pajisje fizike kompjuterash Group, Software Group, Testimi Group, grupi i projektit, dhe grupi i planifikimit të projektit; JOINTECH mbani vënë 8% ~ 15% të vëllimit të shitjes në R & D për çdo vit.

JOINTECH ka ndërtuar avancuar mblidhen linjë withyearly kapacitet 100.000 sensorë nivelin e karburantit, makina e parë automatike testimit në Kinë për saktësi të lartë të nivelit të karburantit sensor me 500pcs kapacitet testimi në ditë.WhatsApp Online Chat!