Мониторинг Генератор

Преглед на системот

База оперативен систем генератор е интегриран систем за управување со што се разви на дневна процедури на работа, тоа вклучува функции како статус генератор реално време и аларм за следење, управување со постапката работа, работа за управување со персонал, секојдневно одржување управување, големи управување поправка, управување со додатоци, како и основните управување со информации, итн

Генератор за следење Статус:

статус база на работа во реално време и следење аларми, поддршка на главните контролни панели, поддржува до 37 статус и 18 аларми за следење

Одржување и управување со мајор постапка поправка

Одржување и за влез: Кога ќе завршите одржување, информациите можат да се внесат преку мобилен и да испратите на заробени слики на центар, или може да се влезе од страна на лице кое е назначено за компјутер кога се врати канцеларија

планирање

план за следниот месец

ревизија на планот

ревизија за управување со

испраќање планот

Дистрибуирана со
места за одржување работоводниот орган

испраќање планот

Ремонт поправка единица
По третманот е завршен, регистрација на фабриката

Регистрација во фабрика

Генератор е однесен во фабриката да се регистрирате и поправка

управување со процесот на поправка

управување со аларм: Кога алармот ќе се активира, алармот веднаш ќе биде испратена до дефиниција за мобилни од директори, инженери и техничари, да ги информира база основни информации, статусот на генератор, можни погрешни, и релевантни информации, во случај на лица може да се брза и право акција.

Влегување работа: По поправка на брзање, за поправениот услови може да се влезе од мобилен стан, и да испратите со заробени фотографии; или внесени од страна определени лични во компјутер кога се врати на власт.

 Брза поправка извештај: Сите извештај историјата поправка брзање може да се провери како дневно, неделно или месечно, извештајот може да бидат генерирани за клиентите.
За поправка надвор од одредено време, ќе биде прикажана црвено карактер.

  Датум анализа: Системот може да се анализира поправка треска во секој месец, вклучува времето поминато, заменува додатоци, локација станица, поправка на фреквенција, и генератор години во служба, итн

хардвер

G300

JT606X1

контролен панелWhatsApp Онлајн Chat!