Мониторинг на гориво

Фокусирајќи се на потрошувачката на гориво деликатес за управување со 10 години,
Првата партнер за следење на потрошувачката на гориво од далечина

систем за потрошувачката на гориво далечински мониторинг и управување: само од уредот за стекнување (сензор), опрема за пренос, системот платформа со систем за контрола далечински гориво четири независен систем на права од интелектуална сопственост: Системи за гориво за стекнување на податоци потрошувачка / Пренос на податоци системи / податоци на системот за анализа / DEMO .

ys11

системот за собирање податоци потрошувачка на гориво

собирање на податоци на ниво на еден резервоар гориво

собирање на податоци на ниво на повеќе резервоарот за гориво

собирање на податоци на ниво на неправилни резервоарот за гориво

податоци на ниво на резервоарот за складирање на гориво

податоци на ниво на резервоарот за складирање на гориво

Пренос на податоци на гориво до центарот преку GPRS

Пренос на податоци на гориво до центарот преку морски сателит во област без GSM сигнал

Пренос на податоци на гориво до центарот преку WiFi во WIFI област

Систем за управување со податоци статистичка анализа

Еден сет на стекнување на податоци систем може постојано се процесира 5000 опрема и supervene и чување на податоци на податоци истовремено,
тоа исто така може да се дистрибуира во согласност со форматот на податоците дека побарувачката клиенти.

Демо Демо систем

Демо систем за следење на гориво симулација систем:
Преку симулирање возилото работи во различни патот состојба, анализа и обработка на податоци предизвикани од гориво и кражба инцидент гориво, клиентот може да господар на принцип и употреба на целиот систем, дури и во канцеларијата за обука, демонстрација и промоција.WhatsApp Онлајн Chat!