Мониторинг контејнер

контејнер превоз

Контејнер превоз е комплициран транспортен систем, што ја превезува од страна на морето, со железница, по пат; превезува дома и во странство, исто така, вклучува сува контејнер и мичман контејнер превоз.

jizhuangxiang

Сад статус следење и дотурот безбедност на сад стоки Мониторинг и решение за управување со:

следење решенија контејнер може да донесе бенефиции за корисниците.

Статус следење контејнер

Да бидете информирани за локацијата контејнер за испорака средства

Да бидете информирани за транспорт средства

Да се ​​обезбедат средства

За да го предупреди за прекувремена превозот, стоки и влошување штета

Испорака безбедност на садот стоки

Да се ​​осигура безбедноста на товар (превенција за кражба, замена, оштетување)

Да бидете информирани за статусот на товар

За да retroact одговорност

За да се подобри ефикасноста на синџирот на снабдување

За да го предупреди за прекувремена превозот на стоки и влошување штета

ХАРДВЕР

JT700

JT704

JT701

JT705

JT702

JT707WhatsApp Онлајн Chat!