Студената следење синџири

Предизвици во Студената транспортниот ланец

Фрижидер стоки се со висока вредност и лесно да метаморфоза. Ова треба брз превоз и стабилна температура на животната средина за складирање и транспорт, но постојат некои прашања подолу во пракса:

Нема аларм кога промената на температурата

Само еден температурен сензор

Фрижидер станица на патот

не може да се трага на нејзиниот изворен код за инциденти

Не ладење однапред пред товарењето

Тежина на управување за изнајмени возила

решение

Целиот процес константна температура мулти-канали мониторинг, следење на статусот фрижидер, рано предупредување за абнормални температура, сигнализација за фрижидер станица во транспортот, фрижидер се бара да се започне во однапред за да се обезбеди соодветна температура за складирање пред натоварот Ограничете ја вратата отворена време за да се обезбеди соодветна температура кога стоките се врши натовар или промет.

Преносна опрема за следење на температурата

Со гребење се, практично, аутсорсинг нула изнајмување на автомобили може да биде унифицирана за управување со

инсталација дијаграм сад Тракер

Smart Lock песна Инсталација Дијаграм

Smart Lock песна Инсталација Дијаграм

Користење на ГПС со целосна далечинско следење, откривање на лице место етикета температура, следење во реално време на температура аномалии технологија за рано предупредувањеWhatsApp Онлајн Chat!