решение

Транспортен менаџмент решенија

Се повеќе и повеќе претпријатија да се подобри управувањето со нивните флота и разумно организира Флота систем за управување возило dispatchingwith, кои не само ефикасно да ја гарантира безбедноста на возилата и скапоцености, но, исто така, ја намалува оперативните трошоци.

ji1

Средства за Parctice

Ние ги делиме на менаџмент на три дела: луѓе, возила и Товарот. "Луѓе" овде подразбира возачи и passengers.We ефикасно може да се врши надзор на возење на ефикасноста и времето на возење на возачите со ефикасна комбинација на РФИД технологијата, камера и GPS терминал. Ние, исто така, можат ефикасно да се гарантира безбедноста на возачите од страна на сигнали и аларми за итни случаи.

Транспортен менаџмент: Ние може да се следат различни информации за возилата во реално време, и да се обезбеди на клиентите со точни пребарување на возила што location.The возила можат да бидат ефикасно испратени по јасно да знаат сегашните движења на возила. Исто така, ние јасно можеме да знаеме статус одржување на возилата. Ние може да се направи пат за планирање за возила однапред, како и направи детален менаџмент на транспорт план.

Управување со средства: Следење на водење ситуации на мобилни средства на начин со помош на камера технологија, вратата технологија за магнетна индукција, бар-код скенирање технологија, RFIDtechnology, GPS технологија, безжична технологија на трансмисија, итн, со цел да се постигне ефикасно управување на испорака, кои можат ефикасно да се избегне дека вредни средства се украдени, ограбени и изгубени.

Предности

Подобрување на флота
ефикасност и профитабилност

Подобрување на
staffs'satisfaction

Намалување на
трошоци за управување со

Промовирање на зелени
заштита на животната средина

Автомобилски
одржување управување

Намалување на
обврските и ризиците

основната функција

управување со платформа 1.На мониторинг поддржува 10 languages2.Real работно време и историски СЛЕДЕЊЕ review3.Route планирање / регионално планирање 4.Vehicles оперативни извештаи 5.Real работно време аларми и извештаи Аларм.

Потребни појавување Хардвер Производи

Детали одреди квалитетот, концентрација фрла на бренд

Решение Логистика Транспорт менаџмент

Решение на школскиот автобус транспортен менаџмент

Решение на школскиот автобус транспортен менаџмент

Решение пост транспорт менаџмент

Решение ладилник транспортот менаџмент

Решение такси менаџментWhatsApp Онлајн Chat!