Сигурност, економски и издржливи, избор на 80 Земји и корисници региони "

возило серија интелигентен уред има развиено повеќе од 10 години, со повеќе функции, стабилна и сигурност, ги задоволи барањето и политики функција и барање прописи.


Само не ги исполнуваат меѓународните барање,

Повеќе практична примена
функцијата за управување со

Интелигентен уред на возилото, се сретне со меѓународните преглед на возилото
барања, поддржува повеќе од 10 видови на периферна опрема,
за да се заштитат интегралност и сигурноста на пренос на податоци

 • Леснотијата со возила комплекс напојување Пренапонска заштита (60V) заштита низок напон за заштита од обратна, краток спој-proofeach IO дизајн посебен осигурувач

 • Омни-дирекционална заштеда на проток Прилагодено 4, провинцискиот сообраќај модели индивидуализира поставите датумот (ден, недела, месец) од режимот на Smart испратите може да бидат поставени во согласност со
  растојанието и насоката на владата

 • Осигура безбедноста на податоците и интегритет испратите податоци во реално време од 30 дена од историски податоци интелигентни полнење

 • Поддржува повеќе од 10 видови на периферни пристап GP серија се користи во различни решенија за управување со тим Факултативна надворешни уреди: MDT, камера, термо сензор, гумите сензор за притисок скенер, RFI, сензор прецизност гориво, Такси метар

 • Средно развој Модуларен фирмверот рамка структура, флексибилни периферни протокол интерфејс

Интелигентен автомобил терминал

Интелигентен уред возило е широко се користи за логистичка транспорт флота, мешалка, ладилник возен парк, такси флота,
проектот автобус училиште механички далечинско управување за следење.

 • Логистичка транспорт флота  

 • Efrigerated возен парк            

 • цемент главата  

 • Фрижидер возен парк  

 • такси флота            

 • Школскиот автобус  


WhatsApp Онлајн Chat!